Hovudside

Hvordan legge til en kurs av Brick på toppen av en Betong Patio

by Walther

Hvordan legge til en kurs av Brick på toppen av en Betong Patio

Terrasser er en viktig del av mange utendørs oppholdsområder. De kan være store eller små, og konstruert av et bredt utvalg av holdbare og vakre materialer. En grunnleggende betong patio kan bli styrket med en enkel behandling av murstein. Legge til en murstein kant vil gi terrassen din en mer polert, oppgradert utseende og legge definisjonen til generelle landskapet design. Prosjektet kan ta så lite som en helg, og krever ikke dyre verktøy eller en rekke materialer.

Bruksanvisning


•  Dig en flatbunnet grøft rundt eksisterende uteplass. Dette er hvor du vil installere murstein kant. Kvadrat av kantene og sidene av grøften og tamp jorda godt ned.

•  Sett innsatsen på hvert hjørne av de fire sidene av terrassen din. Slippe en murstein på sin lange, smale kanten inn i grøften, med den brede siden av murstein vender på terrassen, og kjøre en murer linje langs hver side, ved hjelp av murstein øverste kant som en guide for høyde.

•  Plasser klosser i en linje i grøften på samme måte som du har plassert den første murstein, ved hjelp av murer linje som en guide for å sikre mursteinene er rette. Fjerne eller legge jord til grøft for å holde murstein høyde i samsvar med føringene. Sikre klossene ved fast banke dem inn med en gummihammer.

•  Ta forsiktig når du installerer den siste murstein på hver side av omkretsen. Ideelt velge en murstein som passer din plass uten å kutte. Hvis det er nødvendig, først scorer murstein langs skjærelinjen med en murstein meisel og en hammer, deretter plassere murstein flatt på bakken og slå meisel fast med hammer langs skjærelinjen.

•  Installer alle fire sider av terrassen kanter som beskrevet, ved hjelp av murer linjer som guider. Sjekk hjørnene ved hjelp av en rammemaker Plassen.