Hovudside

Hvordan å transportere vann

by Walther

Hvordan å transportere vann

Transportere vann over noe avstand kan være en utfordring. Kjenne systemer og metoder tilgjengelig hjelper med å gjøre avgjørelsen om hvilken rute til å ta. Hvis det er en gang avtale, da spørsmålet om hvordan man skal gjøre det effektivt og økonomisk er ikke fullt så important.When du har et pågående prosjekt som trenger vann for en stund, så blir det nødvendig for en seriøs mengde planlegging . Les videre for å lære hvordan å transportere vann.

Bruksanvisning


•  Gi en vei for det til å flyte. Dette kan være gjennom en slange, en kanal eller i en tunnel. Du er i utgangspunktet gi en akvedukt av noe slag. Dette fungerer godt når man har tyngdekraften trekke vann eller en kilde til vanntrykket for å presse den som i et offentlig vannsystem. Dette systemet har blitt brukt av gartnere for vanning med hell i hundrevis av år. Det er nyttig for applikasjoner der transportavstanden ikke er for stor ellers noen form for pumping må skje for å holde den i bevegelse. Det har også blitt brukt i hjem der regnvann samles på taket og deretter matet av tyngdekraften til nedre deler av hjemmet. I dag er det brukt i offentlige systemer der vanntårn er reist og alvoret feeds vannet i det omkringliggende området.

•  Inneholder vannet og ta den med til bestemmelsesstedet. Dette kan gjøres med noe så lite som en vannkanne eller like stor som et tankskip avhengig av behovet. Denne metoden brukes av brannbiler å bære vann til et område hvor det ikke er noen brannhydranter. Det er også brukt av brannmenn i luften synker til bringe vann raskt til et område. Dette er også brukt litt modifisert ved hjelp av en regn fat ved bestemmelsesstedet. Regnet oppsamles i sylinderen og inneholdt for fremtidig bruk. Det er deler av Midtøsten der ingen infrastruktur har blitt bygget for vann og derfor vannet tankleveringssystemet er en svært konkurransedyktig alternativ.

•  Trekk vannet. Kommersielt dette er gjort med isfjell eller vannposer der en slepebåt vil trekke lasten gjennom vannet til bestemmelsesstedet. Dette er nyttig i områder hvor drikkevann er ikke tilgjengelig, men det er en kilde for strømmende vann som i en elv.

•  Innenlands, våre alternativer for transport av vann er så enkelt som et glass eller rustfritt stål eller keramisk beholder for personlig drikkevann bruk eller store plast ugjennomsiktig tanker som kan lastes på baksiden av pickup lastebiler før fylling og deretter kjørt til en destinasjon. Plast har blitt en tvilsom beholder for drikkevann på grunn av utlekking av kjemikalier fra plasten i vannet. Det er også tvilsomt siden det er vanskelig å resirkulere eller råtner i deponier. Flytte liter vann til en destinasjon kan også gjøres ved å fylle mange containere og bringe dem til området, et brukervennlig alternativ.