Hovudside

Husholdning rettsmidler for Ants

by Walther

Husholdning rettsmidler for Ants

Det finnes mange naturlige og hjemme-baserte rette valgene for å bli kvitt maur. Plantevernmidler kan noen ganger være utrygt for kjæledyr og familie og for mye av en plage økonomisk og for generell renslighet. Ved hjelp av ett av flere naturlige rettsmidler i forbindelse med en annen kan øke sjansene dine for å bli kvitt din hjemme av disse vanlige skadedyr.

Cutting Off matforsyning


Lagre all mat på benkeplater og i spiskammers i lufttette beholdere, og fjerne all søppel så ofte du kan. Dette gir maur mindre av et insentiv til å befolke og invadere ditt hjem. Tørke ned benkeplater med eddik vil slette stier maur etterlate for andre maur å følge. Fjerne og generelt unngå å skape stående bassenger av væske på benkeplater kan hjelpe så godt.

Angripe Ant Points of Entry


Angripe mauren inngangspunktet er et bestemt område der husholdning rettsmidler tilbyr mange alternativer. Løsninger kan være laget av lønnesirup og boraks til svart eller rød pepper, sitrus skreller, kaffegrut, natron eller mynte å omringe avreiselinjen, som maur kommer, samt eventuelle kjæledyr matskåler. En annen strategi for inngangspunktet er å forlate en nattlampe for å forvirre og desorientere eventuelle foraging maur.

Short-Term og Aggressive Solutions


Når du ønsker å bli kvitt maur på stedet, bland en spray løsning av vanlig såpe og vann. Flytende peppermynte såpe er mest anbefalte i å forebygge noen avkastning, som mynte er en mer effektiv avskrekkende. Hvis du ønsker å være litt mer aggressiv med maur problem, og du vet hvor deres Anthill kolonihauger er lokalisert, kan du helle ca tre liter kokende vann inn i hauger. Hvis du kommer til dronning, vil du ha mest flaks med helt eliminere din maur problem.