Hovudside

Lekeplass Border Ideer

by Walther

Lekeplass Border Ideer

For barnesikkerhet, sette en mulch av bakken gummi, ert grus eller flis i henhold til utendørs lekeapparater - alt fungere godt for å minimere skader fra fall. Fjerne problemer med løst materiale - som raskt kan bli spredt utover lekeområdet, redusere fylle etter utstyr til usikre nivåer - ved å installere grenser til å inneholde det. Grenser må være enten spenstig eller installert langt nok fra utstyr som barn ikke tilfeldigvis faller på dem.

Gummi støtfangere


Det er flere selskaper som markedsfører gummifortauskanter eller støtfangere til å inneholde løs lekeplass fyll. Mange av disse bruker resirkulerte dekk og andre post-forbruker gummi for å gjøre både fortauskanter og løsmasser de inneholder, noe som gjør dem en grønn samt trygt valg. Støtfangere er tilgjengelig i en rekke farger og former. Dette var valget for første hvite hus lekeplass, brukt av president Obamas døtre og deres venner.

Rustic Wood Fortauskanter


For lekeplasser med en rustikk eller woodsy tema og et flis mulch, er det bare naturlig å gå med logg grenser. Logger bør være av naturlig forråtnelse-resistente tre som sypress, sedertre eller redwood snarere enn behandlet trevirke som inneholder giftstoffer som er skadelige for barn og miljø. Peg rundtømmer på plass med lange metallstenger montert på undersiden og pounded dypt ned i jorden for å unngå skarpe kanter på utsatte overflater. Alternativt kan du bruke store halvrundtømmer lagt flate siden ned for å hindre rullende. Alle logg overflater bør være fri for avdelings stubber eller andre fremspring.

Tire Borders


For elastisitet av gummi uten den kommersielle prislapp, lage dine egne resirkulerte dekk grenser. Dekkene er fri for trekk nesten overalt. For sikkerhets skyld velge dekk uten eksponert metall fra innstøpte stål lag og drill drenering hull for å drenere vann som kan tiltrekke seg mygg. Legg dem flatt og fylle dekkene med jord toppet med et par inches av mulch eller, i områder med dyp jord, begrave dekkene oppreist i skyttergravene, slik at bare de beste seks inches eller så utsatt som fortauskanter.

Gjerde og blomster


Lekeplasser trenger ikke være rent utilitaristisk. Bruk plast plen kanter satt ned i bakken rundt omkretsen av mulched området - langt tilbake fra utstyr slik at barn ikke vil falle ned på eller snuble over det - og sette opp en lav grensegjerdet like utenfor. Plante fargerike stauder i smale senger på den andre siden av gjerdet. Den plast kanter vil holde løs mulch på lekeplassen der det hører hjemme, og gjerdet vil bidra til å holde unge føtter fra tråkke blomstene. Endre blomstene med årstidene for et helårs skjerm som barn og voksne vil like.