Hovudside

Informasjon om Orange Stjerne blomster

by Walther

Informasjon om Orange Stjerne blomster

Oransje stjerne blomster er en vakker tillegg til ethvert hjem eller hage, og det er forskjellige varianter å velge mellom.

Typer


Ulike typer oransje stjerne blomster inkluderer Orange Star Zinnia, Orange Star Tecoma, Orange Jubilee, Orange Star Ornithgalum og Orange Star Guzmania Lingulata.

Spesifikasjoner


Funksjonene til hver av disse blomstene er like. Kronbladene er lyse oransje og pekte ut som en stjerne, og det er bare fem kronblad. Sentrene er lyse gul, og det er en blomst per stilk.

Størrelse


Størrelsen på hver rekke oransje stjerne blomst varierer. For eksempel, vokser Orange Star Tecoma 8 til 10 meter høy, mens Orange Star Ornithgalum vokser bare 8 til 12 inches høy.

Omsorg


Alle oransje stjerne varianter må vannes bare til fuktig, og de trenger å bli befruktet regelmessig. De gjør det bra i moderate sollys og kan dyrkes innendørs.

Advarsel


Den oransje stjerne Zinnia er utsatt for pulver mugg, som er en film som vil vokse på bladene og bladene og drepe planten over tid. Orange Star Guzmania Lingulata er mottakelig for kalk, som også vil drepe planten.