Hovudside

Hvordan bli kvitt kjæledyr lukt i et hus

by Walther

Lukten av et kjæledyr kan somle i et hus lenge etter at kjæledyret har blitt fjernet. Løsningen å fjerne denne kjæledyr lukt vil kreve mer enn bare en rask vakuum og et gulv mopp. Hvis du er på utkikk etter en effektiv måte å fjerne kjæledyr lukt fra et hus, vil prosessen kreve rensing av hele huset med kjæledyr lukt fjerning produkter samt finne og rengjøring skitne områder hvor kjæledyr kan ha urinert.

Bruksanvisning


Lukt fjerning


•  Finn eventuelle kjæledyr urin i huset. Pet urin er den vanskeligste lukt å fjerne. Hvis du ikke klarer å behandle disse områdene, vil kjæledyr lukt tilbake. Hvis du ikke kan finne alle skitne områder av synet og lukten, slå av lys og skinne en svart lys på noen mistenkte området. Pet flekker vises som fluorescerende flekker under svart lys.

•  Fjern flekker ved hjelp av et kjæledyr lukt og flekkfjerner for å rense skittent område. Enkelte produkter kan føre til stoff eller teppe misfarging, så sørg for at du teste et lite område før rengjøring. Følg instruksjonene på remover nøye.

•  Vask alle ark, duker, gardiner og andre vaskbare elementer som kan ha absorbert lukt. Kjæledyr lukt absorbere i stoppede møbler og andre tekstiler. Hvis huset lukter som et kjæledyr, har lukt mest sannsynlig rammet flere områder.

•  Shampoo alle tepper og rense møbeltrekk. Rensing av overflaten på et område vil bare bli kvitt problemet midlertidig. Å hindre lukt fra å returnere, bruker dype renseprodukter for tepper og møbler.

•  Rengjør fliser og tregulv ved hjelp av en trygg, lukt-eliminere renere. Pass på at du rent mellom gulv sprekker og langs kantene.

•  Spray huset med en lukt nøytraliserende spray for å myke opp lukten av rengjøringsprodukter.

Tips og advarsler


  • Unngå å bruke en damp renere å rense teppet. Damp rengjøring teppet kan permanent satt lukt.