Hovudside

Kan Collard Greens dyrkes i containere?

by Walther

Kan Collard Greens dyrkes i containere?

Havard tilhører kål familien og krever mye av den samme omsorg som sine slektninger. De store, tykke bladene tilberedt langsomt til mørt dem. Selv vanligvis dyrket i en hage seng, kan du fortsatt vokse og nyte kålen selv om du har begrenset voksende plass. Planten trives i en stor container hvis plantet og stelt skikkelig.

Pot og Jord


Bruk en 3 til 4 gallon potten som er ca 12 inches i diameter for en enkelt Collard plante. En pott denne størrelsen gir nok jorddybde for kålen er å produsere friske røtter. Alle potter som brukes for vegetabilsk hagearbeid må ha minst ett bunndreneringshull for å hindre soggy grunnforhold. Selv om noen kvalitet potting jord fungerer godt, gir en jordløs potting blanding optimal fuktighet oppbevaring og er lett, noe som forhindrer komprimering rundt røttene av anlegget. Ikke bruk hagejord for container-vokst kålen fordi det komprimerer for lett og kan inneholde pest eller sykdomsorganismer.

Planting Tid


Kålen vokser best i den kjølige sesongen, så start din planter tidlig på våren når dagtemperaturer er ofte over 40 grader Fahrenheit. Du kan også vokse kålen som et fall avling ved å plante containere i midtsommer. Plant Collard frø direkte i potten, såing dem 1/4 tommers dype, eller kjøp barnehage seedlings å starte din beholder hage. Du kan også starte frø innendørs i mindre potter og transplantere dem til sin faste potten når de er 6 inches høy.

Beliggenhet


Plasser potten i et område som mottar full sol på våren eller høsten måneder, avhengig av vekstsesongen. Kålen vokser best med minst seks timer daglig sol, så unngå områder i skyggen av bygninger, trær eller høye landskap planter. Du kan holde plantene produserer hele sommeren hvis du flytter beholderne til et område med ettermiddag skygge for å beskytte dem fra varmen, men i vår og høst gir full solen. Områdene på sørsiden av bygningene gir fullt sollys, men nærhet til bygningen gir vind og frostsikring.

Vann og Befruktning


Potting blandingen i beholdere tørker hurtigere enn jord i en hage seng. Sjekk mix daglig og vann når de beste 1 til 2 inches føles tørr. Kålen kan kreve 02:58 vanning i uken i kjølig vær og opp til to ganger daglig vanning når temperaturen begynner å varme. Hyppig vanning spyler næringsstoffer fra jorda, noe som nødvendiggjør hyppig befruktning for å erstatte dem. Mate anlegget med en balansert løselig gjødsel hver en til to uker, fortynne gjødsel i vann som anbefalt på etiketten for din potten størrelse.