Hovudside

Hvordan velge en Wind Turbine

by Walther

Hvordan velge en Wind Turbine

Brukes til alt fra sliping korn til pumping av vann, har vindkraft vært brukt av mennesker siden 200 f.Kr. Med de siste teknologiske fremskritt, har vindkraft også blitt en levedyktig fornybar energi alternativ for de som ønsker å leve bærekraftig. Imidlertid er vindkraft ikke er effektive bare hvor som helst: du trenger plass til å bygge, til rikelig mengder vind og en høy nok strøm rente gjør det økonomisk mulig. Så gjør din forskning for retten vindturbin før du kjøper.

Bruksanvisning


•  Forskning gjennomsnittlig vindhastigheter for lokal bruke ressurser som Wind Energy Resource Atlas of the United States (se lenke under Ressurser).

•  Test vindhastigheter for den planlagte området av vindturbinen. Bruk en vindmåler med en nøyaktighet på minst 1% eller +/- 0,2 m / s for å måle vindhastighet. Ifølge American Wind Energy Association, er en minimum årlig gjennomsnittlig vindhastighet på ca 10 mph nødvendig. Hvis området blir mindre enn det, vil du være bedre å velge en alternativ ikke-fornybar energi, som solenergi.

•  Se over tidligere regninger å avgjøre ditt hjem energibehov. Venter du en økning eller reduksjon i energiforbruket i fremtiden? Er det et mål å produsere hele eller deler av din makt? Er du interessert i å selge energi tilbake til nettet? Etter å svare på disse spørsmålene, vil du ha en idé om hvor mye energi du ønsker å generere fra din vindturbin, som er avgjørende å velge riktig størrelse.

•  Velg din stil av turbin: vertikal-aksen (egg-beater stil) eller horisontal-aksen (propell-stil). Horisontal-aksen turbiner er langt mer vanlig på grunn av sin høyere effektivitet, delvis på grunn av sin høyere høyde. Sine ulemper omfatter visuell og støyforurensning. Vertikal-aksen modeller generelt ikke stige så høyt på himmelen, så kan blande inn mer med miljøet, og fungerer bedre nær bygninger hvor vindstrøm er blokkert.

•  Tenk tilgjengeligheten faktor på den spesifikke modellen du har tenkt på å kjøpe. Tilgjengelighet er et mål på den tiden et kraftverk er i tjeneste, og kan generere kraft (f.eks ikke ut for vedlikehold eller reparasjoner).

•  Tenk på hvordan du vil installere den turbinen. Det kan være mulig å installere det selv, men vær sikker på at du har tid og ferdigheter som er nødvendige for å sette enheten opp riktig. Hvis ansette en entreprenør, få henvisninger og shoppe rundt etter den beste prisen.

Tips og advarsler


  • Spørre om garantier (hvor lenge de varer og hva de dekker), og be om referanser fra tidligere kunder.
  • Se inn statlige incentiver og skattekreditter før du kjøper.
  • Sørg for at lokale myndigheter tillater vindmølleanlegg der du bor. Siden turbiner kan være ganske stor, er deres installasjon begrenset av reguleringsplan lover.