Hovudside

Hvordan erstatte en Strike Plate

by Walther

Hvordan erstatte en Strike Plate

Mens streiken plate på noen lockset eller deadbolt er ikke sannsynlig til å mislykkes i det daglige arbeidet - er det bare en hunk av metall tross alt - erstatte streiken platene på dine ytterdører kan være en god idé. De fleste streik plater holdes på plass av to korte skruer. Denne type streik plate er lett beseiret av alle som ønsker å tvinge seg inn i hjemmet ditt. Du kan øke din homeâ € ™ s sikkerhet ved å installere en ny streik plate med fire skruer lange nok til å nå strukturelle rammer rundt døren.

Bruksanvisning


•  Fjern skruene fra den eksisterende streiken plate ved hjelp av kraften drill med Phillips hodet litt. Lirke streiken plate fra treramme.

•  Legg den nye streiken plate over streiken plate mortise i dørkarmen for å sjekke passform. Om nødvendig, spore omrisset av den nye streiken plate på dørkarmen med en blyant og forstørre mortise med meiselen til de nye streiken plate passer.

•  Trykk på den nye streiken plate inn i mortise og bruke blyant for å markere plasseringen av de fire skruehullene på tredør ramme. Fjern streiken plate.

•  Bor et 3 tommer dypt pilothull med 1/8-tommers boret i sentrum av hver av de skruehullmerker på rammen.

•  Trykk på den nye streiken plate inn i mortise. Vri de fire skruene i pilothull for hånd, deretter kjøre dem i helt hjelp av drill og Phillips bit.