Hovudside

Hvordan vet jeg om du har Burst Pipe i huset ditt

by Walther

Hvordan vet jeg om du har Burst Pipe i huset ditt

Når kulden setter inn, kanskje en av de mest sårbare delene av homeâ € ™ s infrastruktur raskt vise effekten. Vann fryser inne rør utvides opp til 9 prosent, og kan føre til at røret for å sprekke, og slipper vann umiddelbart eller danner is som tiner senere å produsere lekkasjer. Dette kan resultere i alt fra en mindre opprydding til en større reparasjon. Fanger burst pipe tidlig er nøkkelen til å stoppe vann og is danner seg inni veggene. Å fortelle hvis du har en burst pipe, stole på din houseâ € ™ s egne ledetråder.

Bruksanvisning


•  Hør for dryppende vann innenfor dine murer og følg lyden til kilden. En godt rør holdt kjører om vinteren kan føre til en burst pipe. I noen tilfeller kan vannet flom i kjelleretasjen.

•  Hold et papir håndkle under utendørs kraner og føler for fuktighet. Utendørs inventar er mer utsatt for frysing og lekkasjer fra sprukne rør.

•  Undersøk crawlspaces og garasjer for avslørende vanndammer på bakken eller gulvet. Fordi disse områdene vanligvis ikke er oppvarmet, er de utsatt for frysing av rør som kan briste.

•  Kjør kraner på kjøkken og bad. En burst pipe kan kompromittere strømmen fra disse inventar. Oppmerksom hvis vannet ser ut til å kjøre sakte, eller ikke i det hele tatt, eller hvis vannet tar lang tid å varme opp. Hvis du trenger å kjøre mer vann enn youâ € ™ re vant til for varm dusj, oppvask og andre oppgaver, er dette et tegn på en burst pipe.

•  Undersøk tak der du mistenker en burst pipe. Vannsøl vil danne en flekk på ceilingâ € ™ s overflate. (Ref 3) En muggen lukt kan følge flekken. I ekstreme tilfeller kan taket flis eller gips sprekke, forårsaker vann til flom gulvene nedenfor.

•  Finn vannmåler utenfor hjemmet. Åpne apparatet og merke hvis de ringer er å snu. Hvis de er, er lekkasjen sannsynlig å ha generert på din eiendom.