Hovudside

Hvordan rense tilstoppede Primær AC Drain Linje

by Walther

Hvordan rense tilstoppede Primær AC Drain Linje

Et tett primær AC (Air Conditioner) avløpet linjen vil ikke bare føre til at AC slutter å virke, kan det også føre til kostbare og dyre vannskader i hjemmet ditt. Det er fordi dette avløpet linjen tar overflødig vann fra fordamperen enheten på AC, den delen som ligger inne i huset ditt, og avløp den utenfor. Et tett eller støttet opp primære AC avløp linje vil raskt føre til dreneringssumpen under din fordamperen å renne over.

Bruksanvisning


•  Kutt strømmen til klimaanlegget, slik at du kan jobbe med det på en sikker måte. Man kan gjøre dette i en rekke måter. En måte er ved å finne hovedbryter og kutte strømmen til AC enheten der. I andre installasjoner, kan AC-enheten bli installert på en sub-bryteren ordnet på utsiden parti (kondensatoren) en del av enheten. Til slutt, hvis du kan nå en del av AC-enhet, for eksempel hvis det er installert i en korridor, kan du være i stand til å kutte strømmen på selve enheten.

•  Finn den primære AC tappelinje. Disse er typrically laget av PVC og vil bli rutet til utsiden av huset ditt. Se etter uttaket på tappelinjen og fjerne eventuelle blokkeringer, slik som løv eller gjørme, som kan blokkere slutten.

•  Finn innløpet til den primære vekselstrømdreneringsledningen. Disse er koblet til dreneringssumpen som sitter under fordamperen del av enheten. Vanlige monteringssteder for disse er på loft, kjellere eller en korridor. Innløpet på primærstrømlinje vil være større enn det sekundære vekselstrømdreneringsledning, hvis tilstede.

•  Clear ut noe vann i dreneringssumpen, hvis det finnes. Små pytter kan tørkes opp med et håndkle eller filler. Større forekomster av vann kan støvsuges opp med en butikk vac eller lignende enhet. Tømme ut vannet vil tillate deg å lettere finne den tilstoppede primære AC tappelinje.

•  Bruk pensel til å rydde bort noen mold eller mugg fra åpningen av den primære linje. Sett lengden av plastrøret inn i hovedavløpslinje. Fortsette å mate slangen inn i den linjen til du støter på den tette. Fjerne tresko ved å kjøre slangen forover og bakover gjennom røret til tresko bryter opp.

•  Bland sammen en løsning av en kvart kopp blekemiddel til en gallon av varmt vann. Hell dette i avløpet linjen nøye. Tillate denne løsningen for å sitte i minst femten minutter, deretter flush ved å helle kaldt vann ned AC avløpet linjen. Når linjen er sucessfully fjernet, bør du se den bleike løsningen renne ut av oulet på slutten av avløpet linjen.

•  Gjenopprett makten til AC-enhet.

Tips og advarsler


  • Vernemaske når du arbeider rundt mold, spesielt hvis du er følsom for muggsporer.