Hovudside

Hvordan Size en Solar Cell Array

by Walther

Hvordan Size en Solar Cell Array

Solcellepanel arrays, som konverterer energi fra solen til elektrisitet som kan brukes enten på forespørsel eller lagres i batterier, har vokst i popularitet de siste generasjon. En 2008 rapport fra Clean Edge og Co-op America anslår nesten 10 prosent av strømforbruket i USA kunne bli møtt med solenergi innen 2025. I 2009-amerikanske Recovery og reinvestering Act satt av mer enn $ 60 milliarder i skattelettelser og insentiver å investere i fornybar energi, inkludert solenergi, noe som gjør dem mer økonomisk attraktive enn tidligere.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor mye daglig kraften du trenger. Bruk enten en online kalkulator for å hjelpe deg å finne ut hvor mye strøm du trenger eller et år igjen av elektriske regninger for å få et gjennomsnitt.

•  Beregn den gjennomsnittlige daglige timer med sollys din bygning eller prosjekt mottar. Dette vil vanligvis faller mellom 3,5 timer daglig i langt Pacific Northwest til mer enn seks timer i deler av California, Nevada og Arizona.

•  Del daglige antall kilowatt-timer du vil bruke med det gjennomsnittlige antall av sollys timer hvor du skal plassere den solcellepanel. Multiplisere med 1,25 for å ta høyde for eventuelle ineffektivitet.

•  Ta det antall kilowatt du trenger, som fås i formelen ovenfor, og dele dem med det totale kraft produsert av hvert panel for å finne ut hvor mange paneler du trenger.

Tips og advarsler


  • Bygg i en komfortabel margin for panelene til å gjøre rede for sporadiske problemer, for eksempel ekstremt overskyet himmel, skadet paneler og tunge bruksperioder.