Hovudside

Hvordan forberede en Hibiscus Plant for Winter

by Walther

Hvordan forberede en Hibiscus Plant for Winter

Et medlem av Mallow familien, kommer hibiscus i cirka 200 forskjellige varianter. Hibiscus planter faller i to kategorier - hardfør og tropiske. Det er viktig å vite hvilken type hibiscus plante du må gi det med de riktige forberedelsene til vinteren. Tropiske hibiscus planter har blanke, mørkegrønne blader og krever innendørs overvintring. Hardy hibiscus planter har bleke, hjerteformede blader som dør tilbake i høst, forberede dem for deres lang vinter lur utendørs.

Bruksanvisning


Tropical Hibiscus


•  Skjær ryggen tropiske hibiscus anlegget i sen høst. Bruk beskjæringssakser å kutte den tropiske hibiscus tilbake så mye som 50 prosent. Skjær tilbake mindre hvis du har god plass innendørs for å imøtekomme størrelsen på anlegget.

•  Grav opp den tropiske hibiscus før temperaturen faller under 40 grader F ved forsiktig grave rundt roten ballen med et solid spade og løfte den ut av bakken. La røttene av hibiscus og festet skitt intakt.

•  Velg en beholder med dreneringshull. Buret må være stort nok til å holde roten ballen av tropiske hibiscus, med minst 2 inches av tomrom hele veien rundt.

•  Fyll beholderen med sterilt potting jord og plante den tropiske hibiscus i sentrum. Pat jord ned rundt stammen av den tropiske hibiscus for å fjerne luftlommer.

•  Vann den tropiske hibiscus sjenerøst etter planting. La jorda tørke ut før hver vanning etterpå. Stående vann vil skade røttene, slik at bare vann når jorden føles tørr i en dybde av 1 cm.

•  Flytt potte hibiscus innendørs til et sted med en konstant temperatur på 55 grader F eller over. Still den tropiske hibiscus anlegget i et område som mottar lys, indirekte lys. Transplantere den tropiske hibiscus utendørs etter den endelige vårløsningen.

Hardy Hibiscus


•  Spre endelig søknad av gjødsel til jorda rundt hardfør hibiscus senest midtsommer. En endelig vekstspurten vil være etter gjødsel er brukt. Etterpå vil veksten begynne å bremse ned som hardfør hibiscus forbereder for sin vinter dvalen.

•  La hardfør hibiscus å dø tilbake i høst. Den døende tilbake prosessen er en viktig del av planta € ™ s livssyklus. Som løvverk dør tilbake til kronen, samler den hardfør hibiscus energi fra solen og lagrer den for neste yearâ € ™ s vekst.

•  Skjær stilkene av hardfør hibiscus ned til jorda linje etter det dør tilbake. Bruk beskjæringssakser å kutte hver av stilkene. Den hardføre hibiscus vil produsere nye skudd neste vår for å erstatte de som du kutter.

•  Spre 3 til 4-tommers lag mulch over jorda. Et lag av halm, barnåler, døde blader eller bark chips vil fungere som en isolator og holde røttene av hardfør hibiscus varme i den kalde vinterværet.

•  Huddle potte hardfør hibiscus planter opp mot en yttervegg av ditt hjem etter å kutte dem tilbake. Pile tørkede blader på toppen av pottene som danner et teppe av isolasjon. Fjern bladene etter vårløsningen og flytte pottene tilbake til sine egne områder.

Tips og advarsler


  • I stedet for å grave opp den tropiske hibiscus hver vinter, bør du vurdere å dyrke dem i potter året rundt. Flytte en pott inn og ut er mye mindre stressende på anlegget enn å grave det opp, potting og til slutt transplantere det igjen.
  • Hvis du ikke kan levere den tropiske hibiscus med lyse, indirekte lys, sette opp en vokse lys. Sette potter på en plante varmepute hvis du ikke har tilgang til et område som holder seg over 55 grader F.
  • Ikke vanne hardfør hibiscus etter vinteren fryse. Mulch vil bidra til å beholde alt vannet samler seg i jorda mot regn og snø. Gjenoppta vanning etter vårløsningen.