Hovudside

Den settedybde for Home Run Roses

by Walther

Den settedybde for Home Run Roses

Moderne rose oppdrettere konsentrere seg om å utvikle stadig blomstrende, sykdomsfrie planter som svar på forbrukernes etterspørsel. Siste rose introduksjoner, som Knock Out serien og Home Run, bevise suksess for deres innsats. Riktig plassering i landskapet og riktig settedybde i henhold til din locale få Home Run roses av til den beste starten. Settedybde varierer i henhold til klima og om rosen er podet eller dyrket på sine egne røtter.

Home Run


Home Run ble oppdrettet av Tom Carruth, forskningsdirektør Weeks Roses, i 2006. Knock Out er pollen forelder, eller "far", av Home Run. Home Run viser handlekraft, sykdomsresistens og en kontinuerlig blomstrende vane, akkurat som sin berømte foreldre. Busken vokser 2 til 3 meter høy og bred som en ryddig, avrundet busk. Enkle, lyse-røde blomster vises i klynger gjennom hele vekstsesongen i raskt gjentatte flush. Pink Home Run produserer klynger av single, levende rosa roser hele sesongen.

Sidevalg


Velge et område som mottar seks til åtte timer med eksponering for sollys daglig. Gi flekkete ettermiddag skygge i de varmeste klima regioner. Space Home Run roser brukes som en lav hekk noe nærmere enn prøven planter. Vurdere de modne størrelser av følgesvenn planter i den blandede seng, og gi plass for god luftsirkulasjon rundt hver rose bush ved forfall. Roser krever god drenering og nøytral til svakt sur jord.

Bare-Root Roses


Suge bare-rot anlegg i vann i minst 12 timer. Grav et rundt hull 2 ​​meter bred og dyp. Kombiner den fjernet matjord med kompostert mulch og fylle hullet halvveis, og skaper en haug med jord i hullet. Bosette røttene over haugen, plassere knoppen union ved overflatenivå i varmt klima, like under overflaten der temperaturen falle under frysepunktet gjennom hele vinteren, eller 1 til 2 inches over bakkenivå der solbrenthet eller vinter fryser ikke utgjøre problemer. Fylle hullet halvveis med jord og vann godt. Ferdig med å fylle det hullet etter at vannet har rent ut. Dekk planten halvveis med en haug av mulch og holde det vannes før ny vekst begynner i flere uker, deretter forsiktig fjerne mulch haugen.

Container Roses


Roser kjøpt i containere er enten podet eller vokser på sine egne røtter. Grave et stort plantehull som for bare-rot roser når som helst i løpet av vekstsesongen. Fylle hull halvveis med den endrede jord. Fjern rosebusken fra beholderen og bosette roten ballen på flat jordoverflaten i hullet. Podet container roser er plassert med knoppen union på riktig dybde i henhold til lokalt klima, som for bare-rotvekster. Egen-rot roser er plassert med roten ballen overflaten på jord nivå. Fortsett planting som for bare-rot roser. Mulch-mounding prosessen er unødvendig med container-vokst roser.