Hovudside

Hvordan lage en Knust-Stone Patio

by Walther

Hvordan lage en Knust-Stone Patio

En knust stein uteplass gir en uformell utendørs område for avslapning og deling av familiens måltider. Når programmet er installert, varer overflaten i mange år med lite vedlikehold, og du har fleksibilitet til å fjerne steinene hvis du velger å legge ned en annen overflate int fremtiden. Å gjøre en knust stein patio er en enkel gjør-det-selv prosjekt som kan gjennomføres i løpet av få dager.

Bruksanvisning


•  Planlegg størrelsen og formen på terrassen. Bruk et målebånd og tau for å skissere området, og måle alle møblene du har tenkt å legge for å sikre terrassen vil være stort nok. Legg merke til at knuste steiner vil ta form av fundamentet, slik at skape en runde eller buede kanten er like enkel som vinkler og rette linjer.

•  Gå over tauene med et lag med landskapsmaling. Følg malte linjer og kutt i jorda med en firkantet spade. Fjern gress inntil området er 6 inches under bakken. Tamp løst smuss på bunnen med en sabotasje å gjøre det fast for basen.

•  Tilsett 2 1/2 inches av pakken, en kombinasjon av grus og stein støv, til området og spre den selv med en rake. Tamp pakke ned til overflaten føles solid under føttene.

•  Sett et ark med luke barriere over bunnen av området og pin det ned langs kantene med pigger. Barrieren bidrar til å holde ugress i å vokse gjennom steinene.

•  Dump pukk over området før du har en 4-tommers lag. Spre det og tamp steinene før de er kompakte. Legge ytterligere 2 inches å øke overflaten av de knuste steinene 2 inches over bakken. Gå over hellene tre ganger med sabotasje slik at de ikke forskyver under foten trafikk.

•  Legg en ramme rundt terrassen for å inneholde hellene. Bruk mellomstore field å fremheve farger og tekstur av knust stein. Grensen bør være 2 inches høyere enn overflaten på terrassen.