Hovudside

Hvordan ReWire en telefonkontakt for en Second Line

by Walther

Hvordan ReWire en telefonkontakt for en Second Line

Som kommunikasjonsteknologiutviklingen, vil antall og type hjem kommunikasjonsprodukter fortsetter å stige. Mange av disse produktene, for eksempel faksmaskiner, modemer og enda noen spillsystemer, bruker telefonlinjer til å kommunisere med andre enheter rundt om i verden. Dette kan noen ganger resultere i behov for en ekstra telefonkontakten for å være vert for en annen telefonlinje. For å unngå overskytende telefonselskapet installasjon kostnader, vurdere rewiring dine inni telefonen knekt selv.

Bruksanvisning


•  Finn telefonselskapet avgrensning, eller tilknytningspunkt, på utsiden av hjemmet ditt. De fleste gir en frakobling plugg for huseiere å bruke under testing av feilaktig service. Trekk ut telefonlinje yte service til hjemmet. Hvis ingen plug eksisterer, kan dette kreve linjen som skal frakobles ved å fjerne ledningen fra skruefestene. Hvis du er usikker på hvordan dette er gjort, er det beste alternativet for å ta kontakt med telefonselskapet og be om en tekniker hjelp.

•  Når telefonlinjen er frakoblet, fjerner enkelt linje telefonkontakt fra veggen ved å fjerne festeskruene.

•  Trekk slakk ledning fra innsiden av jack og observere hvordan den eksisterende linjen er tilkoblet. Standard husholdning ledningsnett består av en 4-leder kabel, som består av røde, grønne, gule og svarte ledningene. Hvis dette er tilfelle, blir de røde og grønne ledninger som vanligvis brukes for en telefonlinje, mens de gule og sorte tråder anvendes for den andre. Fjern alle ledningene fra den eksisterende veggen.

•  Koble den nye duplex jack ved å koble de røde og grønne ledninger til tappene på toppen jack tilsvar med senteret to tilkoblinger i jack. Hvis merket på jack, disse er pins # 2 og # 3. Fortsett ved å koble de gule og svarte ledningene på samme måte på bunnen jack.

•  Skyv overflødig kabling tilbake i kontakten og installere den nye duplex jack utnytte maskinvaren gitt.

•  Hvis du installerer en ny linje, har telefonselskapet tekniker koble til alle linjer på avgrensning og test for å sikre at de fungerer korrekt.

Tips og advarsler


  • I noen nyere boliger, kan høyere grad av kabel har blitt brukt. I dette tilfellet vil ledningsparene være i fargemønstre som hvitt med en blå stripe og blått med en hvit stripe, hvit med et oransje bånd og oransje med en hvit stripe, og så videre.
  • Selv om et dovent hjemme telefonlinjen måler bare -48VDC, når det ringer spenningen endres til 117VAC og kan forårsake alvorlig skade eller død. Fortsett med forsiktighet.