Hovudside

Materialer List for en hage skur

by Walther

Materialer List for en hage skur

En hage skur er en må-ha for alle gartner, enten du har en stor hage eller enkle potteplanter spredt i hele huset. Når du oppretter en hage skur, kan du være så enkel eller forseggjort som du liker, avhengig av dine hagearbeid behov. Uansett behov, er det noen grunnleggende elementer som ikke hagearbeid skur bør være uten.

Hageredskap


En god hageskur må ha minst to spade spader til å plante nye planter. Selv om mer variasjon og størrelse på spar er ideell, investere i minst én liten spade for planting i små potter, og en større spade for å grave i bakken.

Jord Vesker


Når planting av nye planter, er det alltid nyttig å ha ny, frisk jord på hånden til toppen av din plante seng eller potteplante. Avhengig av hvor mye hagearbeid du gjør, holde 03:59 poser med jord i hage skur til alle tider. Du vil aldri trenger å kjøre til butikken for å fylle opp nye planter.

Tomme Pots


En hageskur bør alltid ha en rekke tomme potter for nye plante tillegg. Holde flere enkle keramiske krukker i ulike størrelser stablet i et hjørne eller på en lav hylle. Når du ønsker å transplantere en plante, eller komme hjem med noen flere blomster eller frø til plante, vil du ha ditt valg av potter lett tilgjengelig.

Vannkanne


Hver hage skur må ha en vannkanne. Selv om hagen din eller hagen har sannsynligvis en slange, en vannkanne er en nødvendighet for potteplanter eller urter rundt huset eller hagen. Snarere enn å måtte slepe vann fra inne i ditt hjem, holde en hagearbeid kan lett tilgjengelig for å fylle ut og bruker ofte.

Hage Shears og Twine


Det er ekstremt viktig å ha konkrete hagesaks og hyssing for å binde tilbake planter og vinstokker. Hvis du trenger å beskjære busker eller du bare ønsker å kutte noen blomster til å nyte, holde hagesaks i nærheten i hagen skur.

Gjødsel


Selv om ulike planter krever ulike metoder for befruktning, holde en allsidig plante mat og gjødsel i hagen din skur for enkel tilgang. Hvis en bestemt plante trenger noe annet, kan du kjøpe den senere, men du vil ha generell plante mat tilgjengelig for de fleste plantelivet.

Hatter og solkrem


Til slutt, ikke glem å ta vare på deg selv som du har omsorg for hagen din. Hold sterk ansikt solkrem og body spray solkrem slik at du enkelt kan beskytte huden din som du hodet ut for å jobbe i hagen din. Hold en rekke hatter tilgjengelig, også, slik at du og noen venner eller barn å hjelpe du kan beskytte ansiktet mot solen mens du arbeider.