Hovudside

Den beste måten å rense mold og mugg

by Walther

Den beste måten å rense mold og mugg

Eksponering for mold og mugg kan føre til sykdom og luftveisproblemer. Mugg sporer er liten og lett kan inhaleres gjennom lungene. Sporer er små reproduktive organer som er i stand til å vokse inn i mold. De flyter gjennom luften inntil de finner et sted å lande og slå rot. Mold kan vokse på alle overflater som har samlet seg fuktighet, så det er viktig å løse eventuelle fuktproblemer i ditt hjem for å hindre at det dannes mugg. Når du har renset mugg og fikset fukt problemet, bør alle mold og mugg være borte.

Bruksanvisning


•  Sett på en ansiktsmaske, gummihansker og vernebriller utstyr for å beskytte deg mot minutt muggsporer. Det anbefales også å bruke gamle klær som du kan kaste bort etterpå. Ikke rør disse farlige sporer med bare hendene.

•  Bland en kopp blekemiddel med fire kopper vann i en stor bøtte. Åpne så mange vinduer og dører i hjemmet ditt for å unngå kraftige bleike røyk. Bruk en skrubb børste med bust og skrubbe det berørte området inntil mold og mugg er helt fjernet.

•  Kast med mugg teppe eller annet absorberende materiale i en stor plast søppelpose. Tørk mugne område med en elektrisk vifte, og fjerne verneutstyr. Kast dine gamle klær og fortsette å la vinduene og dørene åpne ventiler området.

•  Finn kilden til mugg problem, og fikse det. Mange ganger en lekk slange er å klandre, eller en feil ventilert bad eller tørketrommel. Sørg for at du identifisere problemet for å hindre fremtidige mugg utbrudd.

•  Hindre mugg ved å ta opp fukt problemer i hjemmet. Riktig ventilasjon er nøkkelen til å holde det dannes mugg i huset. Legg isolasjon til dine vinduer, dører og rør for å unngå kondens.

Tips og advarsler


  • Sjekk ditt hjem regelmessig for mugg eller mugg, og behandle det umiddelbart.