Hovudside

Har makt vaske en Cedar Fence Ruin It?

by Walther

Har makt vaske en Cedar Fence Ruin It?

En cedar gjerdet krever omsorg og vedlikehold, akkurat som en hvilken som helst annen type gjerde. Cedar er et sterkt og holdbart trevirke som er attraktiv og tilfører verdi til ditt hjem. Strøm vask er et alternativ å vurdere når du rengjør sedertre gjerdet.

Hvorfor Ha en Cedar Fence?


Cedar er en av de høyere kvalitet skogen som tåler år med forvitring i utendørsforhold, noe som gjør det populært for en rekke utendørs strukturer inkludert gjerder, dekk skur og selv hjem ytterkledning.

Hva er en Power Washer?


En power vaskemaskin er en kraftig rengjøring enhet som bruker en sterk vannstråle å spraye ned en rekke utendørs overflater. Kraften vaskemaskin festes til hageslangen, og kraften vaskemaskin selv er koblet til et strømuttak. Når du slår på strømmen vaskemaskin, fungerer det på samme måte som en hageslange. Trekk sprøyteavtrekkeren for å avgi den sterke vannstrømmen.

Ved hjelp av en Power Washer på din Cedar Fence


Strøm vask er trygt for cedar gjerdet når det gjøres riktig. Målet er å bruke en trygg PSI eller trykk per kvadrattomme omgivelser, som justerer styrken på vannstrømmen. Ved hjelp av en PSI som er for sterk vil splintre og skade gjerdet, men ved hjelp av en PSI innstilling på omtrent 1200 vil gi nok trykk for å rengjøre sedertre uten å forårsake skade. Hell ca en kopp oksygen blekemiddel i rengjøringsløsningen rommet i vaskemaskinen makt for en ekstra rengjøringseffekt som ikke vil skade sedertre eller noen omkringliggende vegetasjon.

Alternative renholdsrutiner


Når du ikke har en power vaskemaskin tilgjengelig, kan du lett rengjøre sedertre gjerde den gammeldagse måten; med en skurebørste og bøtte. Fyll rengjøring bøtte med ca en gallon vann og en kopp oksygen blekemiddel. Dypp en nylon kratt pensel i blandingen og skrubb forsiktig over din cedar gjerdet, skrubbing med retning av tre korn. Skyll ned gjerdet etter rengjøring for å vaske av noen left renere. Husk også å unngå bruk av noe metall eller wire rengjøringsbørsten som dette vil skade sedertre.