Hovudside

Hvordan fikse en Leaky Badekar Drain Det er vanskelig å få på

by Walther

Hvordan fikse en Leaky Badekar Drain Det er vanskelig å få på

Hvis du begynner å legge merke til vann snikende ut fra steder i veggen hvor det ikke bør være, har du kanskje en lekk badekar avløp på hendene. Normalt vedlikehold baderom avløp er ikke veldig vanskelig, men det kan være tider når du trenger å finne ut hvordan du kan fikse en lekk badekar avløp som er vanskelig å få på. I disse tilfellene må du nærmer lekk avløp fra en annen vinkel for å få tilgang til det, sjekk skaden og fikse det.

Bruksanvisning


•  Kjøp eller leie et verktøy kalt en renne nøkkel på nærmeste maskinvare eller rørleggerbutikk. Dette vil hjelpe deg å få et grep på badekar avløp, som kan være vanskelig å fjerne. Sett nøkkelen i avløpet. Juster en skiftenøkkel så den ligger tett over enden og slår mot klokken for å fjerne avløp.

•  Løsne de to skruene på overløp plate med en skrutrekker. Trekk overløpsplaten ut på siden av karet. Hvis overløpsplaten har en spak på forsiden, vil det være en kjede tilkobling til stempelet i overløpsrøret. Trekke kjeden og plungeren ut av røret langsomt.

•  Bestem hvordan rørene bak karet åpnes. Nyere boliger vil ha et tilgangspanel som vil tillate deg å nå avløpsrør lett. Men i eldre boliger, kan disse rørene og lekk badekar drain koblet til dem være vanskelig å få på. I dette tilfellet, må du kutte ut en del av gips i et område som tilsvarer hodet av karet. Ta målinger av bredden og høyden av badekar og overføre dem til veggen bak fronten av karet ved å spore karet omrisset på veggen med en blyant. Bruk en stikksag eller stikksag for å skjære ut gips slik at du kan få tilgang til avløpsrør.

•  Bruk en rørtang til å skru den vertikale overløpsrøret fra avløpet stabelen. Skru av badekar avløpsrør, som kobles til hovedavløpsrøret horisontalt. I tilfelle av en lekk badekar avløp, kan disse rør være meget rustne. Det beste alternativet i dette tilfellet ville være å kutte dem bort med et roterende skjæreverktøy.

•  Påfør rør gjengefett til den nye badekar avløpsrør og koble den til hoveddrenerings stabelen. Påfør gjengefett til overløpsrøret, sett den inn i bunken kopling og stram.

•  Sett overløp tube dekselet og fest med skruene (først sette inn stempelet i røret, hvis nødvendig). Rull ut en perle av rørlegger er kitt og trykk det inn i undersiden av flensen. Sett flens inn badekar drain og stram med drenerings tasten.

•  Gi røret gjengefett og rørlegger er kitt tid å kurere i henhold til produsentens instruksjoner. Kjøre vann i karet og se etter lekkasjer. Erstatte gips patch, ved oppkvikkende den fra innsiden av veggen med noen skrap trelast. Bruke gips sparkelmasse for å fylle i sprekker på lappen.