Hovudside

Slik installerer en metall tak over en eksisterende Roof

by Walther

Metall taktekking er et vanlig materiale for flere grunner til alt fra lave kostnader til holdbarhet. Installasjonen av metall taktekking er ofte lettere og raskere enn andre typer tak, og på grunn av sin enkle design og generelt stor størrelse, faktisk kan installeres direkte på toppen av eksisterende taktekking materialer som asfalt helvetesild og skum taktekking. Installere metall taktekking over et eksisterende takbelegg kan vanligvis være fullført ved hjelp av enkle verktøy.

Bruksanvisning


•  Legg en metall takplate over eksisterende tak materialet i nedre hjørne av takflaten, og fest til taket i henhold til metall panel instruksjoner; metall taktekking materialer er tilgjengelige i flere stilarter som krever forskjellige feste programmer, men er oftest skrudd til taket innramming eller vindsperre materiale, som i tilfellet med installering over eksisterende taktekking materiale, bør festes med 2-1 / 2-tommers skruer .

•  Legg neste panelet mot mønet, overlappende det første panelet 2 til 4 inches (med mindre annet er angitt per panel krav), og fest i henhold til installasjons panel instruksjoner. Fortsett å sette paneler til mønet, kutte den siste panel med sirkelsagen hvis nødvendig. Gjenta for de følgende rader til den andre enden av taket.

•  Gjenta trinn 1 og 2 på andre taket ansikter, og legge til en mønet cap når du er ferdig (dette er en v-formet metall panel som passer konturene av metall taktekking paneler).

Tips og advarsler


  • For tak uten finerplater (under den eksisterende takbelegg), måle og merke takbjelkene ved hjelp av målebånd og kritt linje (rafter avstanden er vanligvis 24 inches på midten fra taket kantene) eller en elektronisk stud finder.
  • Iført arbeidshansker kan hindre kutt på hendene når du arbeider med metall taktekking paneler, da de ofte har skarpe kanter, og iført vernebriller kan hindre øyeskader når metallplater skjæring.
  • Vær forsiktig når du arbeider og går på taket; slitasje passende arbeid sko for å unngå å skli.