Hovudside

Slik fjerner Automotive Oil Fra Parking Lot Asfalt

by Walther

Oljeflekker uunngåelig føre på overflater som asfalt parkeringsplasser. Den mest sannsynlige årsaken til disse typer flekker er en feil vedlikeholdt bil som lekker olje. Disse stygge flekker vises som mørke flekker som ofte synes å være våt. Når en oljebeis har dannet, kan det virke umulig å fjerne det. Men med riktig verktøy og noen perserverance, er det mulig å fjerne oljeflekker fra asfalt.

Bruksanvisning


Slik fjerner Automotive Oil Fra en Asfalt Parking Lot


•  Fordel en absorberende forbindelse, såsom kattesand, for å fjerne eventuelle suface olje på asfalten. Dekke hele fargede området, og skyve pus kull frem og tilbake over flekken med en stiv-stritter presse kost for å hjelpe med absorpsjon. Når du merker at kullet har absorbert mesteparten av oljen, kan du stoppe.
Feie opp brukte søppel i en støv pan, og kast den.

•  Rengjør asfalt med en renere spesielt formulert for slike applikasjoner som Quikrete Betong og Asfalt Cleaner. For lette flekker, bland seks deler vann med en del renere i en ren bøtte. For middels flekker, bland 4 deler vann med 1 del renere, og for tunge flekker, bland 1 del vann til en del asfalt renere.

•  Hell asfalt renere på de fargede områdene av asfalt, og skrubb olje spot med en stiv-stritter kost. La renere å sitte for tiden anbefalt i bruksanvisningen.

•  Vask renere bort med vann fra en høytrykksmunnstykke festet til en hageslange.

•  Gjenta trinn 2 til 4 for tunge flekker.

Tips og advarsler


  • Du kan ikke være i stand til å fjerne tunge oljeflekker. Hvis ikke, kan du velge å ha asfalt gjen toppet og forseglet.