Hovudside

Toilet Seat Mutter sitter fast på Plastic Fitting

by Walther

Toilet Seat Mutter sitter fast på Plastic Fitting

En av de raskeste måtene å bidra til å bringe nytt liv til en gammel bad er ved å bytte ut toalettsetet. Men hvis toalettsete mutteren fast på plasthållare under bollen, kan du ha problemer med å fjerne setet.

Toalettseter


Toalettseter består av et sete og lokk. De to er sammenføyd på baksiden på et hengsel som gjør det mulig å åpne komponenter hver for seg. Lokket, for eksempel, kan åpnes når stolen står på plass, eller hele seteenheten kan løftes.

Toalett Seat Bolter


To bolter på baksiden av toalettet festet setet på plass på skålen. Boltene er sikret fra under med muttere og skiver. I eldre toaletter, ble disse boltene laget av metall, noe som gir en sterk bolt men kan ruste i fuktig miljø av et bad. Mange moderne toalett sete bolter er laget av heavy-duty plast.

Fjerne en Stuck Nut


Hvis du ikke kan fjerne mutteren med en fastnøkkel, spray det med gjennomtrengende smøremiddel. Gi tid for smøremiddel å suge i henhold til spesifikasjonene fra produsenten. Ta tak i mutteren med en låsetang og sikker. Roter mutter mot klokken til mutteren begynner å snu.

Demontere en Stuck Bolt


Noen ganger har du ikke annet valg enn å kutte et toalettsete mutter løs hvis du ikke kan få den av på normal måte. Fest et nytt blad til en liten baufil og bruke dette til å begynne å sage mellom fast mutter og toalettskålen. Ta deg god tid, eller du kan ende opp med å skrape bollen. Hvis du ikke har en baufil, kan du bruke en roterende skjæreverktøy.