Hovudside

Hvordan erstatte en Piece of Cast Iron Avløpsrør med PVC

by Walther

Hvordan erstatte en Piece of Cast Iron Avløpsrør med PVC

Støpejern var en gang den mest brukte materiale for avløpsrør, men det har blitt erstattet av polyvinylklorid (PVC) i nyere boliger. Remodelers, rehabbers og huseiere møtt med skiftende støpejernsrør - helt eller delvis - ofte velge PVC. Det er lettere, billigere og enklere å jobbe med enn svart støpejern, og PVC gir funksjonalitet av jern, men ruster ikke og forringes over tid. Den er tilgjengelig i ulike størrelser, med 6 inches den vanligste diameter for avløpsrør, og kan kjøpes på VVS forsyning, hardware og Oppussing butikker.

Bruksanvisning


•  Grav opp den delen du ønsker å erstatte. Hullet bør være store nok til å tillate full tilgang til røret.

•  Mark to linjer på støpejernsrøret hvor du vil klippe. Trykk bladet av bajonettsag mot den første linjen. Klemme på avtrekkeren og trykk sagen inn i røret før du skjære gjennom. Gjenta på den andre linjen.

•  Skjær et stykke PVC to inches kortere enn galvaniserte åpningen.

•  Løsne klemmen på enden av en gummikobling med skrutrekkeren. Slip koblingen over den venstre enden av avløpsrøret, og stram klemmen. Løsne klemmen på den andre enden av koblingen, skli i den ene enden av PVC og stram klemmen. Gjenta på høyre enden av avløpsrøret.