Hovudside

Slik fjerner lukt fra Mikrobølgeovn Skap

by Walther

Slik fjerner lukt fra Mikrobølgeovn Skap

Den tett tillukket indre kabinett, eller matlaging området, av en mikrobølgeovn er beryktet for å holde på ubehagelig lukt. Selv om det kan virke vanskelig å brenne maten i mikrobølgeovn, det skjer, noe som resulterer i mindre enn ferske lukt hver gang du åpner mikrobølgeovn døren. I likhet med andre kjøkkenapparater, mikrobølgeovn nytte av regelmessig rengjøring. Rengjøring av mikrobølgeovn for å fjerne lukt gjør apparatet mer attraktivt å bruke, hjelper deg å unngå en stinkende kjøkkenet hver gang du lager mat.

Bruksanvisning


•  Fjern den roterende mikrobølgeovn plate fra mikrobølgeovn. Vaske det av med ufortynnet eddik og en svamp til å fjerne flekker og lukt. Skyll plate med vann og tørk med en ren klut. Still inn plate til side.

•  Vask innsiden av mikrobølgeovn med en svamp fuktet med eddik. Skyll svampen, etter behov, for å vaske bort mat og fett fjernes fra innsiden av mikrobølgeovn. Tørk innsiden av mikrobølgeovn med en ren klut, uten å tørke eddik av overflaten. Plasser den roterende mikrobølgeplaten tilbake i mikrobølgeovnen.

•  Kamprester ubehagelig lukt i mikrobølgeovnen med en naturlig deodorizing blanding. Hell en kopp vann i en mikrobølgesikker bolle. Legg 1/2 kopp hakket frisk sitron og fire hele nellik. Mikrobølgeovn løsningen i 10 til 15 minutter, på "High" innstilling, å bringe den til en byll.

•  Ta bollen, nøye, fra mikrobølgeovn. La mikrobølgeovn døren er publisert i tre til fem timer for å lufte ut innsiden og la sitron og fedd duft å friske resten av kjøkkenet.