Hovudside

Hvordan bruke Salt for en over bakken pool

by Walther

Hvordan bruke Salt for en over bakken pool

Saltvann klorgeneratorer tillate pool eiere til å operere over bakken bassenger ved å legge til salt i stedet for klor. Generatoren bruker salt for å produsere klor og opprettholde de riktige kjemiske nivåer av bassenget. Pool eiere hevder saltvannsbassengene er mildere på kroppen og dress, enklere å vedlikeholde og billigere å drifte. Flere saltvann klorgeneratorer er på markedet for over bakken bassenger. Velge din er et spørsmål om personlig preferanse, men alle er designet for bassenget eieren å installere uten profesjonell hjelp ved å følge vedlagte instruksjoner. Etter at du har valgt og installert klor generator, er prosessen med å bruke saltvann for en over bakken pool ikke arbeidskrevende.

Bruksanvisning


•  Beregn volumet på over bakken pool vann. Hvis bassenget er rektangulær, multiplisere ganger lengde bredde ganger dybde. Hvis bassenget er oval eller rund, måle diameteren, avstanden fra den ene ende til den motsatte ende, målt i en rett linje direkte gjennom senteret. Multiplisere diameteren ganger selv ganger 3,14 (π) ganger dybde.

•  Sjekk din salt klor generator guide for å finne ut hvor mye salt for å legge til din basseng volum. Ulike generatorer operere på ulike mengder salt, men generelt vil du trenge 26 pounds av salt for 1000 liter vann. Legg den nødvendige mengde av salt til over bakken pool så jevnt som mulig.

•  Fordel salt ved å børste bunnen av bassenget forsiktig med et basseng børste i 30 minutter. La hovedbassenget pumpe på å sirkulere salt i hele bassenget. Det vil ta mellom åtte og 24 timer for salt for å løse opp.

•  Koble salt klor generator til strømkilden og slå den på. Kjør anlegget til fri klornivået er mellom 1 og 3 ppm (parts per million), vanligvis minst en dag. Test dette nivået ved å dyppe en teststrimmel i vannet. Det vil forandre farge. Sjekk fargen på stripen mot diagrammet på teststrimmelen sak å bestemme ppm.

•  Test klornivået ukentlig, og de ​​saltnivåer måneds med et salt testsett, selv om salt klor generator omfatter et salt skjerm. Den ideelle saltnivået er 3000 ppm, men bør ligge innenfor 2700 til 3400 ppm. Tilsett mer salt etter behov eller renne av litt saltvann og erstatte med frisk hvis saltinnholdet er for høy. Redusere eller øke mengden av din tid salt klor generator går hver dag for å senke eller heve klor nivåer i din aboveground bassenget.

Tips og advarsler


  • Hold salt klor generator strømkilde minst 10 meter unna bassenget.