Hovudside

Hvilke typer Ariens snøfresere er det?

by Walther

Hvilke typer Ariens snøfresere er det?

Nødvendigheten av å fjerne snø er uunngåelig i mange regioner, men det som pleide å ta timer med back-bryte snø måking kan nå enkelt gjøres med en snøfreser. Ariens er en ledende produsent av disse maskinene. Selskapets produkter selges på utendørs forhandlere makt utstyr på landsbasis. Denne produsenten har snøfresere for alle typer bruk, fra små, lette modeller for små verft med minimal snø til ekstra tunge bruke maskiner for profesjonelle.

Lys Bruk


Hvis du har en kort, flat, asfaltert innkjørsel og minimal snøfall, vil en lys-bruk Ariens snøfreser ta vare på dine behov. Lettere bruk snøfresere er laget for å dekke deler av 400-1000 kvadratmeter, med snøfall på seks inches eller mindre. Ariens tilbyr to modeller i dette riket. The Power Brush 28 kommer med en 69cc EX17, all-season Subaru-motor, retningsbestemte dekk med snø slitebane og evnen til å klare opp til 28 inches. The Power Brush 36 har de samme retningsbestemte dekk, sammen med en 265cc helårs Subaru-motor, halogen frontlys, automatisk traction control og 36-tommers clearing bredde.

Medium Bruk


For mellomstore, flate, asfalterte innkjørsler og typisk snøfall på opp til 8 til 10 inches, er en middels bruk snøfreser ideell. Disse er laget for å fjerne snø fra områder av 600-800 kvadratmeter. Både elektriske og gassdrevne modeller er tilgjengelig i denne kategorien. AMP 24 elektrisk drevet snøfreser er lys, rolig, lett å starte og fjerner en bredde på 24 inches. Imidlertid er denne modellen best brukes bare på meter opp til 600 kvadratmeter. Compact 22, Compact 24 og Compact 26 er middels bruk, gassdrevne modeller produsert av Ariens for å rydde områder på opp til 800 kvadratmeter. Alle tre av disse er lett å lagre og har 12-tommers løpehjul, med clearing bredder 22-26 inches.

Tungt Bruk


Mer kraftige snøfresere plass til større arbeidsbelastning og kuperte innkjørsler. For snørydding i områder med 6 til 12 inches av snøfall, kan en tung bruk snøfreser få jobben gjort. Disse vil komme med en større prislapp, men tung bruk snøfresere opprettholde områder på opp til 1200 kvadratmeter. Ariens gjør to enkle, gassdrevne blåsere i denne gruppen: Deluxe 28 og Deluxe 30. Disse modellene har større motorer og 14-tommers diameter løpehjul så mer snø kan fjernes raskt, sammen med clearing bredder på 28 og 30 inches. Ariens produserer også to modeller av hard bruk, snøfresere med ekstra funksjoner, Platinum 24 og Platinum 30. Begge har håndvarmere, 200-graders quick-sving chute rotasjon og clearing bredder på 24 og 30 inches.

Ekstra mye bruk


Fagfolk som bruker snøfresere på en jevnlig basis vil dra nytte av en ekstra tung bruk snøfreser. Disse modellene er designet for å rydde områder på opp til 1200 kvadratmeter i områdene med 6 til 12 inches eller mer av snøfall. Ariens har flere gassdrevne alternativer for denne kategorien, inkludert profesjonelle serien og Track serien snøfresere. Professional-serien omfatter fire modeller, alle med automatkløtsj, uanstrengt styring, halogenlykter og clearing bredder 26-36 inches. The Track serien tilbyr tre modeller for ekstra tung bruk med alle funksjonene til den profesjonelle serien, sammen med ekstra trekkraft for best mulig ytelse og brukervennlighet. Clearing bredder på disse modellene er 28-32 inches. De er det beste valget for snøfall på 12 inches eller mer.