Hovudside

Hvordan lage et vaskerom multi-funksjonelle

by Walther

Hvordan lage et vaskerom multi-funksjonelle

Gjør det meste av plassen i våre hjem er en kontinuerlig oppgave for sikker. Nye trender gjør medie rom og ekstra spillerom fristende, så dobling opp på den plassen vi har gir mening. Vaskerommet har en tydelig hensikt å begynne med, men gir seg til andre funksjoner. Plasser vaskerom i et område av huset hvor det kan nås for andre behov. Organisasjon er nøkkelen til å bruke et rom for mer enn en funksjon. Drømme stort og planlegge nøye for å ha ingen bortkastet plass.

Bruksanvisning


•  Finn vaskerom er ekstra plass. Ta en tom vegg og bygge hyller eller legge kroker til å slå plassen til den nylig populære mudroom. Dette er en flott kombinasjon siden våte, skitne klær kan deponeres akkurat der de trenger å være. Hvis vaskerommet ligger i nærheten av en garasje eller et bakrom i huset, trenger skitne klær ikke trenger å bli dratt gjennom resten av huset.

•  Kontroller cubbies eller skap for hvert medlem av familien til å gi dem et sted å lagre hatter, hansker, sekker eller sportsutstyr. Organisere vaskerommet som familiens sentralt knutepunkt. Har et sted for nøkler og post. Hvert familiemedlem kan ha sin egen boks for viktige papirer og oppslagstavler for å holde oversikt over hendelser.

•  Samle alle rengjøringsmidler og andre vaskerom produkter i én plass. Lagring er alltid på en premie i ethvert hjem. Med behov tøyet alt i ett skap, kan de andre skap brukes til spill, eller sengetøy eller enda Extra kan varer. Vaskerommet er forvandlet til et pantry eller reserve skapet.

•  Del et vaskerom i kjelleren med en familie rom. Mens tøyet kommer familien kan se på TV, spille spill eller gjøre håndverk. Denne kjedelige gjøremål vil ikke synes så ille hvis alle er rundt for å kaste i eller i det minste være i nærheten av.

•  Planlegg et vaskerom oppe nær soverom når det er mulig. Klærne er allerede der, og du vil spare mange turer ta med klær opp og ned trappene. Del plass med et bad eller garderobe beleilig gi vei til lagringsområder for ekstra håndklær og sengetøy. Lag en pass-through closet fra et vaskerom og et bad enkelt overføre håndklær.

•  Lag plass på kjøkkenet for et vaskerom med stabling vaskemaskin og tørketrommel. Gjøre vaskeri mens middag er matlaging. Jo lettere er det å få tilgang til vaskerom den mindre bak deg vil komme på at ork.