Hovudside

Hvordan du rengjør en Ull Throw Rug

by Walther

Ull kaste tepper legge til skjønnhet og varme til et rom. De er mer kostbart enn en bomull eller syntetisk kaste rug, men de er mer holdbare når omsorg riktig. Mest bomull eller syntetiske stoff kaste tepper kan vaskes i vaskemaskinen og deretter sette i tørketrommel for å tørke. Ull kaste tepper er ivaretatt på samme måte som du ville ta vare på vegg-til-vegg-tepper.

Bruksanvisning


Hvordan du rengjør en Ull Throw Rug


•  Les produsentens etiketten om rengjøringsinstruksjonene før du begynner. Du vil være sikker på at du vil ikke skade teppet og at rengjøring metode du bruker vil gi deg tilfredsstillende resultater.

•  Støvsug teppet grundig for å fjerne løst smuss før du begynner renseprosessen. Kast tepper er vanligvis plassert i høyt trafikkerte områder og må støvsuges regelmessig. Regelmessig støvsuging vil forlenge levetiden på teppet.

•  Les instruksjonene på teppet og teppe renere som du har kjøpt. Woolite Heavy Traffic Cleaner er en velkjent merkevare og gir resultater.

•  Test spray et lite område av teppet for å sørge for at produktet du har valgt vil ikke skade teppet på noen måte. Se etter blødninger eller endre i farger. Hvis blødning eller endring i farge skjer, vil du ønsker å stoppe og ha teppet profesjonelt renset.

•  Spray hele teppe med teppet og teppe renere. Deretter skrubbe lett med kratt pensel. Eventuelle flekker kan kreve ekstra renere og litt mer skrubbing. La teppet tørke. Sørg for å tørke av eller rydde opp i eventuelle overspray av teppet renere.

•  Støvsug teppet etter at den har tørket. Kontroller at eventuelle flekker er fjernet. Hvis du fremdeles se noen flekker, vil du ønsker å få øye på ren de flekker igjen, med samme prosedyre.

Tips og advarsler


  • Som med alle teppe eller tepper Trikset er å ikke la dem komme for skittent. Sørg for å rydde opp søl umiddelbart. Regelmessig støvsuging og rengjøring vil holde matter og tepper ser ut som ny.
  • Det er viktig å lese produsentens anvisninger før du bruker noen rengjøringsmiddel på din rug. Det er like viktig å lese instruksjonene på rense produktet du skal bruke som de vil også gi noen advarsler eller typer tepper eller tepper at deres produkt ikke bør brukes på.