Hovudside

Design Ideer for Cabanas

by Walther

En cabana er en liten struktur designet for å stå sammen med et basseng eller vannmasse. Det er en endring rom og, i noen luksuriøse omstendigheter, til en salong der slappe av og nyte drikkevarer. En cabana er ideell for hjem hvor bassengfester er hyppige og godt befolket. En cabana er nok for mindre områder. Interiøret i cabana er det som virkelig er ferdig prosjektet.

Utvendig design


Løse stiler av strandhytter er tilgjengelig. Noen er bygget beslektet med små hus, mens andre er lik bakgård skur. En simpleyet elegant cabana er en som er strukturert på en skjeletttreramme drapert med friskt, hvitt sengetøy. Rammen kan være så elementært som en trekasse eller så forseggjort som åpen lysthus. Det kan være et tak eller det kan være åpen mot himmelen over. Sengetøy gi retningslinjer for endring, og er mye billigere at fulle trevegger. Denne typen cabana forsterker avslappet strand atmosfære til enhver bassengkanten festen.

Lagring Benker


Lagring benker gjøre dobbelt-plikt i hytter, som de kan lagre håndklær, badekåper og badeleker. En låst benk kan tjene som lagringsplass for kjemikaliene som trengs for basseng vedlikehold. Benker er enkle å vedlikeholde, som sitteplasser og kan dekkes med vannavstøtende stoff for brukervennlighet. Ingen ekstra lagringsplass vil være nødvendig med dette konseptet.

Gulv


Betongen av bassenget dekk er funksjonell, men kan være vanskelig på fotsålene. En investering i mer behagelig gulv vil virkelig gjøre en forskjell i attraktivitet cabana for gjester og eiere. Ifølge Secrets til Hangar Building, er fliser motstandsdyktig mot vann, men kan være glatte; tregulv ser nydelig, men må behandles og ende opp med å bli kostbart. En syntetisk laget for å se ut som tre gir den vakre effekten av parkett men er kostnadseffektiv, sikker og lite vedlikehold.

Innredning


På grunn av enkelhet av design, trenger det ikke være for mye innredning for denne type cabana. Hvitt papir eller metall lanterner kan bli suspendert fra trebjelker for en fin effekt ved solnedgang og i mørket. De glødende lys mot de myke hvite sengetøy vil ha et vakkert utseende og vil være kostnadseffektivt.