Hovudside

Hvordan resirkulere Used Car og lastebildekk

by Walther

Hvordan resirkulere Used Car og lastebildekk

Mange forskjellige typer av materialer som kan resirkuleres, men dessverre havner på deponi i stedet. Brukte bil og lastebil dekk passer denne kategorien. Dekk kan gjenvinnes, eller om de er i god nok stand de kan regummiert og gjenbrukt av forbrukere som deg. Før du tar din gamle bil eller lastebil dekk til søppel hoper, vurdere hvor lett det er å hjelpe planeten og spare energi ved å resirkulere de gamle dekkene i stedet.

Bruksanvisning


•  Finn en gjenvinningsstasjon i ditt område som resirkulerer brukte bil og lastebil dekk. Disse finner du ved å kontakte din byens avfall avdeling, eller gjennom et nettsted som Earth 911, som har en søkemotor designet for å liste gjenvinningssentre i ditt område. Ring de lokale gjenvinningssentre som du finner. Hvis de ikke resirkulere dekk, kan de være i stand til å henvise deg til et anlegg som gjør. Auto service butikker og dekkbutikker kan være i stand til å hjelpe deg med dette, siden de må kvitte seg med dekk selv.

•  Besøk Environmental Protection Agency hjemmeside for å søke etter skrap dekk lederprogrammer hvis du har lykken med din lokale gjenvinningsstasjon. Disse programmene vil akseptere og resirkulere brukte bil og lastebil dekk.

•  Samle brukte bil og lastebil dekk du ønsker å resirkulere og transportere dem til gjenvinningsstasjon eller skrap dekk styring programmet du plassert. Vær forsiktig når du håndterer brukte dekk. Hver stat har spesifikke lover om hvordan å håndtere dette materialet. Du kan finne informasjon om statens lover på Rubber Manufacturers Association hjemmeside.

•  Bruk gamle bil og lastebil dekk selv om du ikke ønsker å bringe dem til gjenvinning eller hvis du ikke kan finne et program i ditt område. Brukte dekk kan lage unike benker og sittegrupper i hagen din eller eklektiske planters for ulike typer blomster eller grønnsaker planter. Du kan også henge en gammel dekk fra et tau og lage en morsom dekk swing for dine barn eller for nabolaget barna.