Hovudside

Slik installerer en Crawl-Space dampsperre

by Walther

Slik installerer en Crawl-Space dampsperre

Installere en crawlspace dampsperre vil gjøre huset lufttett og fuktsikker. Å gjøre en crawlspace lufttett og fuktsikker vil hjelpe deg å spare på oppvarming og kjøling kostnader og muligens forlenge levetiden av stiftelsen. Mens noen boliger kan ha nytte av å installere en dampsperre i deres crawlspace, kan noen boliger faktisk lider. Heldigvis med riktig verktøy og informasjon, vil du vite nøyaktig hvis du skal installere dampsperre og hvordan du installerer den rett og slett.

Bruksanvisning


•  Ring den lokale bygningen avdeling og spør dem om du kan installere dampsperre i crawlspace. Den lokale bygningen avdeling vil kunne gi deg beskjed hvis huset ditt er et område som vil ha nytte av å installere en dampsperre eller hvis det ikke vil være til nytte i det hele tatt.

•  Legg ut dampsperren fra veggen i crawlspace i motsatt hjørne av crawlspace inngangen. Fest dampsperre i hjørnet av crawlspace med stiftepistol.

•  Strekk ut dampsperren og plassere en stift hver 12 inches på veggen. Klippe det overskytende dampsperre med verktøyet kniv.

•  Legg den neste dampsperre så den overlapper med seks inches over forrige barriere. Fortsett å legge til du dekket hele gulvet og veggene i crawlspace. Fest dampsperrer til hverandre ved å bruke fuktsperre tape. Ikke bekymre deg for mye om noen små hull som er dannet på dampsperren som du installerer den. Legg et stykke fuktsperre tape til å dekke eventuelle hull laget under installasjonen.

•  Dekk stifter med et lag med fuktsperre tape. Med stifter dekket, vil du ha en lufttett crawlspace.