Hovudside

Slik installerer Central Air Conditioning i hjemmet ditt

by Walther

Slik installerer Central Air Conditioning i hjemmet ditt

Sentrale klimaanlegg er en praktisk måte å håndtere varm og klam somre uten å måtte bekymre seg for å bruke høyt eller dryppende vindu klimaanlegg. Dette er fordi sentrale klimaanlegg er stille og effektiv for å håndtere selv unseasonably varmt vær og alvorlig luftfuktigheten i hjemmet. De i det vesentlige å fjerne varme fra et område, hvor det er uønsket, og flytter denne varmen til et område hvor det er av mindre betydning, eller gjør ingen forskjell. Installere denne type enhet tar sterk oppmerksomhet på detaljer.

Bruksanvisning


•  Kjøp Manuell J Residential Load Beregning programvare gjennom klimaanlegg Contractors of America (ACCA) for å finne riktig størrelse på sentral air condition enhet du trenger. Beregningen tar hensyn til faktorer som typer og plassering av ditt hjem dører og vinduer, hvor mye din vegg og loft isolasjon og ditt hjem orientering til solen. Del denne varmen-gevinst beregning, uttrykt i British Thermal Units (BTU) med klimaanlegget leverandør for å hjelpe du kjøper riktig enhet.

•  Kontroller at du har nok plass til å ta din sentral air condition til nødvendige rom i huset ditt. Anmeldelse av en plantegning av huset for å planlegge ut kanaler, deretter installere kanalene i lett tilgjengelige områder. Følg produsentens anvisninger.

•  Installer luftbehandleren i kjelleren i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en kondensavløp til å passe luftbehandleren, og ikke plasser luftbehandleren i nærheten av en betongvegg. Også, at luften behandlingsprogram røret for å kjøre utenfor, vekk fra huset ditt fundament.

•  Slå av hovedstrøm til huset ditt. Installere air condition kompressor ca 12 inches bort fra hjemmet ditt og nærliggende busker, etter produsentens retningslinjer. Plassere kompressoren på toppen av en plast base på flat mark.

•  Drill to hull gjennom ytterveggen, noe som gjør at man er like bred som kjølerøret og den andre er en passende størrelse for den elektriske tube. Plasser rørene gjennom hullene, og bruke sparkel for å tette de hullene som er nødvendig for å hindre luftlekkasje.

•  Koble kompressor og luft behandleren til strømmen før du slår på strømmen igjen. Ta kontakt med en elektriker for å sørge for at din makt kan støtte lasten din nye sentrale klimaanlegget vil plassere på den.