Hovudside

The Cartridge Filterstørrelse å bruke for en 12.000-Gallon Aboveground Pool

by Walther

En patron filter er bare en av noen valg pool eiere har når du velger et basseng filtreringssystem. Kassett filtre er produsert i ulike størrelser for å imøtekomme et bredt spekter av svømmebasseng kapasiteter. For å finne riktig størrelse filter for 12.000 gallon aboveground basseng, utføre noen beregninger som vil hjelpe matche ditt basseng med riktig filter størrelse.

Hva er en Cartridge filter?


Før du bekymre deg for hvilken størrelse filter for å pare med 12.000-gallon basseng, vurdere om en patron filter er riktig for deg. Disse typer av filter er kjent for deres lette vedlikehold, men er ikke så effektiv som et diatoméjord-filter, som kan filtrere partikler så små som 3 mikron. En patron filter kan filtrere smuss og andre partikler så små som 25 mikron. Filterkonstruksjonen består av en indre folde polyester patronfilter som holdes på plass med en PVC-kjerne.

Flow Rate


Strømningsraten er et viktig element i sammenkobling basseng med et filter. Dette er tall som vil avgjøre hvor fort at filteret vil sirkulere alle 12.000 liter din aboveground bassenget. Filter produsenter beregne strømningshastigheten i liter per minutt (GPM). For å beregne strømningshastighet, dele 12000 (liter) ved ønsket omløpshastighet. De fleste filtre er målt i omsetning priser på åtte timer. Dele antall basseng gallons av åtte, som de fleste pool produsenter bruker. Din strømningshastighet er 1500 GPM.

Shopping for Filter


Når du går shopping for et filter, se etter to produktspesifikasjoner: utforming strømningshastighet og effektiv filtrering området. Disse to tallene vil være tilgjengelig om selve produktet tag eller webside. Multipliser filter design strømningshastighet og de effektive filtrering området tall. Disse tallene bør litt overstige strømningshastigheten du tidligere beregnet. Skaffe en patronfilter med et filterstrømningshastighet er litt høyere enn den tidligere beregnede strømningshastighet på 1500 GPM for å tillate en jevn strømning selv når beholderen begynner å bli skitten.

Hvilken Filter


Kassett filtre markedsføres i form av kvadratmeter. En 50 kvadratmeter patron filter med en 50 GPM utforming strømningshastighet er den mest tett sammenkoblet filter for en 12.000-gallon aboveground basseng. Husk du ønsker å få en litt større enn utformingen strømningshastighet på 1500 GPM. Størrelsen under en 50 kvadratmeter filter er 25 kvadratmeter, noe som er for lite og vil bare produsere et filter strømningshastighet på 625 GPM, langt under din bassengets strømningshastighet på 1500 GPM. En 50 kvadratmeter filter vil produsere et filter strømningshastighet på 2500 GPM. Dette er en hensiktsmessig filterstørrelse.