Hovudside

Hvordan erstatte en romersk Tub tappekran

by Walther

Roman badekar kraner installere på toppen av et badekar. De har to håndtak, en drifts varmt vann, og den andre drifts kald, sammen med en separat tut. Håndtakene og tuter ikke er tilkoblet, slik at hver er installert i et eget hull. Erstatte disse kranene krever dyktighet og tar omtrent en time eller to, avhengig av kranen og erfaring. Før du forsøker denne oppgaven, får alle dine verktøy og deler klar.

Bruksanvisning


•  Slå av vannet til badet ved å lukke vannventiler i bad vegger. Hvis ventilene er ikke tilgjengelig, stenge hjemmet hoved vannledninger nær varmtvannsberederen.

•  Fjern festeskruen på siden av den romersk badekar tappekran håndtak med en umbrakonøkkel og trekk håndtakene opp og bort fra karet overflaten.

•  Skru skivene ved foten av håndtakene som fester patronene på plass. Ta ut kassetten klemmene hvis tilstede ved å skyve dem ut på siden av kranen kassetten. Eller slå patronene mot klokken for å skru dem. Tang vil hjelpe med denne oppgaven. Trekk patronene ut av bunnen når denne holdemekanismen er fjernet.

•  Skru ut skruen med en umbrakonøkkel. Det er på baksiden av tuten. Noen modeller har et plastlokk på skruen; fjerne denne først. Trekk tuten opp og av karet overflaten. Installere den nye badekar tut på tuten dekk og skru skruen med en umbrakonøkkel. Installere hetten ved å trykke den på plass hvis kranen har en.

•  Installer monteringsutstyr, inkludert skiver eller justerbare feste dekk på håndtaket baser ved å skru dem på plass. Påfør rørlegger er kitt rundt noen ikke-pakning monteringsutstyr monteres direkte på karet overflaten.

•  Installer de nye blekkpatroner for din romersk badekar tappekran og enten slå dem til å skru dem inn i basen eller installere de riktige settskruer for å holde dem på plass. Hver romersk badekar kranen er annerledes og har en annen måte å sikre de patronene på plass. Sjekk ditt produkt litteratur for å finne den riktige metoden for kranen. Før de nye håndtakene over patroner og skru justeringsskruene.