Hovudside

Hvordan velge en trygg Leilighet

by Walther

Hvordan velge en trygg Leilighet

Alle fortjener å leve i et trygt hjem, og når du søker etter en leilighet, er sikkerhet et hovedanliggende. Hvis du er på utkikk etter en ny leilighet hjemme, bør du være forberedt på å sette i en litt detektivarbeid. Med litt tid og krefter, nok ressurser og følgende tips, kan du få et bedre inntrykk av hver potensielle leiligheten og dens omkringliggende nabolag.

Bruksanvisning


•  Gå rundt komplekset i løpet av dagen. Legg merke til hvordan alle bygningene opprettholdes. Er begrunnelse manicured? Er felles områder ryddig? Er søppel liggende rundt? Er de vaskerom områder sikker og ren? Hvis det er en bassengområdet eller vektrom, de er også godt vedlikeholdt? Svarene på disse type spørsmål vil gi deg en anelse om hvordan beboere og eiere behandle eiendommen.

•  Besøk området når folk kommer hjem etter jobb. Ser de ut folk du ønsker for naboene? Innlede en samtale ved å fortelle dem du vurderer en leilighet i dette komplekset. Finn ut hva deres meninger er om sikkerheten i området. Hva forbrytelser, om noen, oppstår det? Hvor godt og hvor raskt gjør ledelsen svare på problemene med beboerne. Hvis de hadde muligheten til å velge dette stedet igjen som bolig, ville de?

•  Gå tilbake til komplekset etter mørk å se hvor godt opplyst det er i løpet av kvelden. Se på verandaer og døråpninger, begrunnelse og lekeområder, lagring og fellesarealer som parkeringsplassen, vaskerom, og postkasser. Godt opplyste områder er kriminalitet avskrekking.

•  Kjør rundt i området rundt eiendommen. Dette kan være din nye nabolaget. Føler du deg trygg der?

•  Kjør rutene vil mest sannsynlig bruke under din daglige pendle deg. Gjøre disse synes trygt?

•  Spør beboerne eller ledelsen hvis de har et nabolag eller en leilighet se programmet med politiet. Er det regelmessige møter for beboerne på emner av sikkerhet?

•  Knock på noen av dine potensielle naboers dører hvis det er en bestemt enhet du vurderer. Møte mennesker på hver side av og over deg. Hva er ditt inntrykk?

•  Sjekk ut leiligheten youâ € ™ re vurderer. Betyr det har en solid dør? Har den en solid døde bolt lås? Ser du en kikkhull og det er godt plassert? Er det sekundære låser på skyve glassdører og vinduer? Hvis ikke, kan du kjøpe disse. Noen anser ovenpå enhetene å være tryggere. Sist men ikke minst, sørg for at det er minst to måter å forlate leiligheten din i tilfelle en nødsituasjon.

Tips og advarsler


  • Husk å sjekke ut leiligheter på listen under både dag og natt.
  • Husk alltid å besøke et ukjent sted med minst en pålitelig følgesvenn, i stedet for alene. La minst en annen person vet om dine planer på denne dagen, og hvor du skal.
  • Bære en mobiltelefon med deg.
  • Aldri nærme seg en fremmed som gjør at du føler deg ukomfortabel. Gå med din gut instinkter. Det er alltid bedre å feile på siden av forsiktighet ved å unngå noen som viser seg å være ufarlig, enn å avfeie dine følelser som latterlig og ende opp med å plassere deg selv i en farlig situasjon. Hvis du føler deg utrygg når som helst, forlate området umiddelbart. Ingen forklaringer er nødvendig.