Hovudside

Hvordan bevare Ekte Roses

by Walther

Hvordan bevare Ekte Roses

Roser lage attraktive tillegg til blomsterdekorasjoner, men de bare overleve noen uker. For å forlenge levetiden til en spesiell bukett, skape en langvarig ordning som sjelden må skiftes ved å bevare rosene i en tørket blomst arrangement. Tørking av blomster med desiccate silikagel gjør blomstene til å holde sin form, så vel som de fleste av deres farge. Silica gel er lett tilgjengelige fra de fleste hobby butikker, og krystallene er gjenbrukbare.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle skadede eller misfargede kronblader fra en delvis eller helt åpen rose blomst. Skjær stilken ut av blomsten til innenfor ¼ tomme av ryggen.

•  Brett en 6-tommers lengde på floral ledning i to, deretter dytte de løse endene gjennom sentrum av rosen blomstre før de kommer ut av blomsten er tilbake nær stammen plassering. Trekk ledningene gjennom før svingen i ledningen er gjemt inni kronbladene i rose front. Du kan feste en floral stammen på denne tråden når rosen er tørket.

•  Plasser en en-tommers lag av silikagel i bunnen av plastbeholderen. Bøye ledningen i en 90-graders vinkel til rosen og sette rose på toppen av silika med den åpne, petaled side av blomsten vender opp.

•  Dekk rose med silika krystaller, sikting dem forsiktig inn roseblader, slik at de ikke bøyer eller knuse dem. Bruk en tannpirker til å veilede silika krystaller mellom kronbladene for å hjelpe rosen holde formen. Fortsett å legge silika til blomsten er helt dekket.

•  Sett lokket på beholderen og forsegle det. Sette beholderen i et varmt, tørt sted vekk fra direkte sollys. La rosen tørke i sju til ti dager.

•  Ta av lokket og forsiktig børste bort silika på overflaten av rosen med en pensel eller med fingertuppene. Børst bort silika like før kronbladene er avslørt. Skyv fingrene under blomsten og løft den ut av silika. Snu den med forsiden ned og tappe sitt tilbake for å løsne noen krystaller avleiret mellom roseblader.

•  Spray rosen med et konserveringsmiddel spray for å hindre mugg og farge tap. Fest en floral stammen til ledningen på blomstens tilbake og vise rose som ønsket.

Tips og advarsler


  • Lagre tørkede roser i en lufttett beholder for å beskytte dem før du er klar til å bruke dem.
  • Ikke vis tørkede blomster i fuktige eller solfylte områder, da disse forholdene ødelegge blomstene.