Hovudside

Sassafras Tre Informasjon

by Walther

Ohio Department of Natural Resources nettsted sier at sassafras treet (Sassafras albidum) er et lite tre hører hjemme i det meste av det østlige USA Sassafras tilhører laurbær familie og vanligvis vokser i åpne skoger og gamle forlatte oppdretts felt i fuktig jord.

Størrelse


I åpent terreng, kan en sassafras tre nærme 50 meter i høyde, men de fleste er mellom 20 og 40 meter høye med en koffert om en fot til en fot og en halv bredt. National Audubon Field Guide to Trees sier bladene gjennomsnitt ca 5 inches i lengde.

Identifikasjon


En av de mer lett gjenkjennelige trekk av Sassafras er bladene, som kan være forskjellige former og med på samme gren. Virginia Department of nettstedet skogbruk sier bladene kan være oval, kan ha form av en vott eller ha så mange som tre fliker.

Tidsramme


I tidlig til midtre delen av våren, gul-grønne blomster dukke opp på sassafras treet. Ved midten av sommeren, de grønne bær som blomstene utvikle seg til tur en blå-svart, med sine røde stilkene bor på treet inn i vinteren.

Betraktninger


De aromatiske kvister fra Sassafras trær avgir en krydret lukt når du bryter dem. På et tidspunkt, sassafras var en viktig ingrediens i root beer, inntil den oppdagelse at noen av kjemikaliene i sassafras utfelles kreft.

Effekter


Is stormer og kraftig vind vil ofte rive grenene av en gammel sassafras treet, som grenene blir sprø som treet modnes.