Hovudside

Hvordan kjøpe en Storm Shelter i Oklahoma

by Walther

Hvordan kjøpe en Storm Shelter i Oklahoma

Prosjekter finansiert av Federal Emergency Management Agency har vist at inntak av dekselet i storm tilfluktsrom under tornado hendelser redder liv, men mange Oklahomans har ennå til å bygge en storm ly for deres hjem. Kostnaden er relativt lav, og regjeringen på alle nivåer gir finansieringsordninger for å få fonds storm tilfluktsrom. Kjøpe et krisesenter kan virke skremmende, men prosessen er enkel og fordelene grenseløs.

Bruksanvisning


•  Definer dine behov. Se på ulike storm ly design og bestemme hva som er best for din situasjon. Ta hensyn til om du vil ha en over bakken eller under bakken ly, indre eller ytre ly, materialet av ly konstruksjon - betong, stål, glassfiber - og dens tykkelse, antall personer sannsynlig til å søke ly der, komfort betraktninger slike som sitteplasser og ventilasjon, alternative utganger i tilfelle posten blir blokkert, mulighet for flom og jord frysing og din verftets grunn og grunnforholdene.

•  Bestem ditt budsjett. Forvent å betale mellom $ 2500 og $ 6000 for en bolig safe på rommet eller storm ly. Ved bygging av et interiør safe på rommet i et nytt byggeprosjekt, vil kostnadene avhenge av størrelsen og plasseringen av ly og strukturen fundament type. Kostnaden for en frittstående storm ly vil omfatte prefabrikerte struktur kostnader, shipping / transport og profesjonell installasjon.

•  Søk om stipend og lån. Den føderale regjeringen gir en rekke lån og tilskudd for å gjøre storm tilfluktsrom et rimelig alternativ for individer og samfunn. Disse inkluderer SBA Disaster lån, Community Development Block Grant, HUD FHA Boliglån Forsikret Finansiering, Hazard Begrensning Grant Program Funds, Pre-Disaster Begrensning programmidler og USDA Rural Reparasjon og Rehabilitering Grants. Kontakt Oklahoma Department of Emergency Management og din lokale kommune for regjeringen å lære av spesifikke statlige finansieringstiltak som varierer fra år til år avhengig av tilgjengelige midler.

•  Kjøp den ly. Hvis du velger en utvendig storm ly, sammenligne produsenter å bestemme som har design som best dekker dine behov. Tornado-prosjektet gir en lenket liste av storm ly produsenter, samt en liste over de som har passert vindmotstandstester ved Texas Tech Wind Engineering Institute. Mens sammenligning shopping, vurdere om teknikere utviklet ly, ly garanti og sin dekning, garanti unntak, fraktkostnader og metoder, installasjonsalternativer, hver selskapets serviceplaner, vedlikeholdsbehov, hver selskapets lang tid i virksomheten og dens omdømme og referanser tidligere kunder.

•  Konstruer ly. Profesjonell installasjon er en del av kjøpet av en prefabrikkert storm ly. Et spesialtilpasset ly bør foretas av en profesjonell konstruksjon entreprenør. FEMA gir gratis planer og spesifikasjoner for ly konstruksjon, som er tilgjengelig for nedlasting fra sin hjemmeside.

•  Søk om rabatter. Kontakt Oklahoma Department of Emergency Management for å lære om Oklahoma Residential Shelter Initiative er aktiv. Dette er et tilbakevendende program som gir rabatter for 75 prosent av kostnadene ved et krisesenter, opp til $ 2,000. Også, kontakte lokale og fylkeskommunale Emergency Management kontorer for å lære av eventuelle rabatter tilgjengelig. Disse er noen ganger tilbys post-katastrofe når bevisstheten om behovet er størst, for eksempel etter 2009 Lone Grove, Oklahoma, tornado som drepte åtte mennesker og alvorlig skadet 14.