Hvordan Open Your svømmebasseng Self


Hvordan Open Your svømmebasseng Self

Åpne din egen svømmebasseng i år for å spare penger. Hvis du vanligvis avhengig av en pool profesjonell for å få familien i svømme, dykke i og klar, ren, inspisere og behandle bassenget for å spare penger og lære mer om hvordan å opprettholde din svømmebasseng. Når utvalget er klart, glitrende og fristende til barn, skifte batterier og teste din pool alarm, hvis du har en, og sørge for at portene låse sikkert.

Bruksanvisning


•  Ta av overbygg. Drenere vann som er samlet inn i dekselet. Bruke en løvblåser eller en kost til å fjerne løv og greiner. Hvis du har en sikkerhet cover, trenger du en fjerning verktøy for å fjerne hvert fjærbelastet tie ned skruen.

•  Koble til basseng utstyr. Hvis du har slått av strømbryteren til bassengpumpe og varmeapparat, nullstille strøm. Fest filtrerings slanger og åpne alle ventiler. Plasser filteret eller ren sand inn i filteret. Følg produsentens retningslinjer for å forberede din pumpe, filter og varmeapparatet for badesesongen. Smør alle o-ringer med vannbasert glidemiddel, frigjøre skimmer kurv og fjerne alle vinterklargjøring plugger.

•  Tilsett vann til 3/4 av skimmer er dekket. Hvis du betaler for byen eller kommunalt vann, ringe fakturering avdeling for å spørre om de tilbyr et basseng fylle opp rabatt. De fleste vann avdelingene belaster avløpsavgifter basert på vannforbruket. Siden bassengvannet fordamper og ikke trenger å gå gjennom det kommunale vannbehandlingssystemet, kan de tilby en gang-en-års utsettelse på regningen din for en pool fylle opp.

•  Rengjør bassenget når den er fylt. Sørg for at du skikkelig pump før du starter og bruker et basseng vakuum og la skimmer til å jobbe i noen timer. Kjemikalier er mye mer effektive hvis bassenget er fri for rusk.

•  Juster vann pH og alkalitet nivåer. PH-nivået må være mellom 7,2 og 7,6. Dersom pH lesing er ikke riktig, prøv å bruke et pH increaser eller pH redusering. Å holde bassenget pH fra varierende, opprettholde en alkalitet nivå på 80 to120 deler per million.

•  Shock bassenget for å behandle og oksidere din bassengvannet. De fleste basseng sjokk kjemikalier krever søknad med en hastighet på £ 1 per 10.000 liter.

•  tillater at klor eller brom nivå for å nå en normal rekkevidde. Klornivået må lese mellom 1 og 3 ppm og brom må være mellom 2 og 4 ppm Vurdere å legge klare å gjøre vannet mer tydelig. Forhindre alger med en algaecide og få hjelpe opprettholde klor nivå med en stabilisator.

Tips og advarsler


  • For å forlenge levetiden på overbygg, fjerne skitt med en mild såpe og skyll med hageslangen. Før lagring av overbygg, la det tørke helt.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler