Hovudside

Hvordan bli kvitt of the Dead Rat Smell i ovnen Vent

by Walther

Det er få lukter mer kvalmende enn et dødt dyr som råtner i huset ditt. Rotter, vaskebjørn og ekorn noen ganger snike seg inn gjennom en kanal eller skorsteinen og deretter dø, noe som resulterer i en kontinuerlig lukt som kroppene deres råtner. Ovnen vent er et felles sted for denne type problem, og det krever umiddelbare tiltak for å bli kvitt lukten. Fjerne en død rotte lukt fra ovnen vent kan kreve flere metoder slik at du kan helt eliminere den.

Bruksanvisning


•  Fjern død rotte fra ventilasjonssystemet. Det finnes ingen måte for å fjerne lukt dersom legemet er fremdeles til stede og dekomponering. Hvis død rotte er dypt inne i luftesystemet, kan du trenger profesjonell hjelp til å fjerne det uten å forårsake skade.

•  Spray så mye av ovnen lufthull som mulig med hvit eddik fra en sprayflaske. Det fungerer som en deodorizer som bidrar til å fjerne lukt. Eddik duft forsvinner av seg selv.

•  Dryss natron i ovnen vent å fungere som en ekstra lukt absorber. Natron er ofte brukt i frysere på grunn av sine luktfjernende egenskaper.

•  Plasser en vifte i nærheten av ovnen vent og sette den på høyt. Dette øker luftstrømmen gjennom ventilasjonssystemet og hjelper skylle ut lukt på en raskere hastighet.

•  Kok hvit eddik i en liten gryte og deretter plassere den inn i ventilene over natten. Eddik damp fungerer omtrent som eddik spray, bortsett fra damp reiser videre via luftesystemet før den kondenserer.

•  Gjenta alle disse trinnene inntil lukt er helt borte.