Hovudside

Hvordan Plant Potted Norge grantrær

by Walther

Hvordan Plant Potted Norge grantrær

The Norge grantre er opprinnelig fra Europa og trives i plante hardførhet soner 2 til 8, hvor det er minst 20 inches av nedbør per år. Sone 2 til 8 i USA er så langt nord som Southern Alaska og så langt sør som Central Florida. Norge grantrær er kjent som juletrær.

Bruksanvisning


•  Grav hullet stort nok så det blir god plass for røttene å spre. Det er bedre å grave et stort hull for å få plass til alle røttene enn å kutte røtter for et mindre hull. Hullet må være dobbelt så bred og dobbelt så høy som treets rotsystem. Plante treet med fuktige røtter.

•  Plasser treet i hullet, jevnt spredt ut røttene og helt dekke dem med skitt så det er ingen luftlommer. Treet vil tørke ut hvis luftlommer er til stede. Plante treet, slik at alle røttene er tildekket og bare stammen er eksponert over bakken.

•  Vann treet grundig slik at jorden vil pakke ned rundt røttene. Etter vanning, legger mer skitt til foten av treet og vann det igjen.

Tips og advarsler


  • Plant den potted Norge grantre når det er 3 til 5 meter i høyden for enkel handling.Add mulch rundt bunnen av treet for å beholde fuktighet og kontroll ugress.