Hovudside

Hvordan bruke en Outdoor Bug Zapper innendørs

by Walther

Hvordan bruke en Outdoor Bug Zapper innendørs

Et utendørs bug zapper bruker elektrisitet i et rutenett for å sjokkere bugs når de berører den. Feilene er tiltrukket av en ultrafiolett lys, som lokker dem ut på nettet. Når elektrisk sjokk, de faller til bakken og kan bli blåst opp eller venstre for å brytes. En standard innendørs bug zapper har en skuff som fanger insekter når de faller, som deretter kan renses ut for å hindre forurensning av innendørs overflater. Montert skuffen er den eneste virkelige forskjellen mellom en utendørs bug zapper og en som er utformet for å arbeide innenfor.

Bruksanvisning


•  Finn en papptallerken eller en plastplate som er omtrent det dobbelte av bredden på bug zapper. Papir vil være lettere å jobbe med, men plast vil vare lenger.

•  Cover bunnen grill av bug zapper med en allsidig lim.

•  Plasser platen på et bord, og plasser zapper på tallerkenen. Vekten av fjernkontroll vil være nok til å gjøre en effektiv binding mellom platen og limet på fjernkontroll grillen. La limet tørke helt.

•  Heng zapper på takkrok. Et kjøkken ville være det ideelle stedet, fordi det er et rom med mat lukt som tiltrekker bugs.

•  Ta ut og rengjør platen på en jevnlig basis for å bli kvitt all den bug avfall.