Hovudside

Blomster til Plant Outdoors

by Walther

Blomster til Plant Outdoors

Plante blomster utenfor er en måte å legge til fortauskant appell til ditt hjem. De legger til farge og interesse til alle områder i hagen din, og kan plantes i senger eller i blomsterkasser. Velg stauder, som kommer tilbake hvert år, eller stauder, som vil trenge nyplanting hver vår.

Solsikker


Solsikker (Helianthus annuus L.) er årlige blomstrende planter som blomstrer om sommeren. Blomsten er gul med en seeded sentrum. De er plantet fra frø tidlig på våren og vokser raskt. Solsikker er høye hageplanter som kan nå høyder over 15 fot. Frø av solsikken er en spiselig avling. Blomstene foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord. Solsikker er hardfør i US Department of Agriculture planting sone 2 til 10.

Roser


Rose (Rosa) er hardfør til USDA sone 3 til 9. Roses er stauder og en av de mest brukte blomster i utendørs planting. De fleste roser blomstrer fra tidlig til sent på sommeren. De varierer i farge inkludert gul, hvit, rød og oransje. Roser krever mye omsorg for å ha de beste blomstrer. De er utsatt for en rekke forskjellige skadedyr og må behandles for å trives. De foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord.

Stemorsblomster


Stemorsblomster (Violax wittrockiana) er en fall-blomstringen årlig som foretrekker kjøligere temperaturer. De er plantet i hagen på sensommeren og blomst fra høsten gjennom begynnelsen av vinteren. De kommer i et bredt spekter av farger, inkludert gul, rød, blå, lilla, oransje og hvit. Stemorsblomster foretrekker fuktig, godt drenert jord og full sol. Stemorsblomster blir ofte brukt som hovedfarge i høst blomsterbed. De er hardføre i USDA sone 4 til 8.

Tulipaner


Tulipan (Tulipa gesneriana) er en flerårig blomst som blomstrer om våren. Det varierer i farge inkludert gul, rosa, lilla, rød og spraglete. De foretrekker tørt og godt drenert jord og full solen. Tulipaner bør bli befruktet i høst for de beste blomstrer om våren. De er en av de første blomstene til å blomstre i utendørs blomsterbed og blir ofte brukt som snittblomster. Tulipaner er plantet som pærer utenfor i høst for våren blomstrer. Tulipaner tåler kaldt vær og er hardføre i alle USDA sone.

Marigolds


Marigolds (Tagetes sp.) Er årlige blomster som blomstrer hele sommeren. De blomstrer varierer i farge inkludert gull, gul, rød, blandet og fløte. Plantene er hardføre og krever svært lite stell. De foretrekker fuktig, godt drenert jord og lyse solen. De kan vokse opp til 6 meter høy og spre seg svært raskt. Marigolds kan startes fra frø innendørs i tidlig på våren og deretter transplantert utenfor i mai etter den siste trusselen om frost. De er ofte plantes utenfor i blomsterbed eller brukes som en kanter blomst. Plantene er hardføre i USDA sone 3 til 9.