Slik fjerner Svart Marker fra en skinnsofa


Slik fjerner Svart Marker fra en skinnsofa

Svart markør inneholder et fargestoff pigment som fester seg til overflaten der den er brukt. Når svart markør ender opp på porøst lær materiale, for eksempel på din skinnsofa, kan markøren flekken raskt absorbere inn i porene i skinn. Nøkkelen til vellykket fjerning av svart fargestoff fra din skinnsofa er å holde flekken sprer seg mens du løfter flekken.

Bruksanvisning


•  Hell maisenna over området av den svarte markør flekken på din skinnsofa. Det kan ikke virke som det er mye fuktighet i markør, men å bruke maismel vil absorbere eventuell fuktighet, holde svart markør flekken sprer seg ytterligere.

•  Pensle maisenna frem din skinnsofa, i en søppelbøtte.

•  Fukt en flekk-fjerning viskelær med vann og klem ut overflødig. Gni viskelær mot svart markør flekken, som starter på utsiden eller slutten av flekken og beveger seg innover. Bevege seg i en retning slik at du ikke utilsiktet spre flekken og holde å skylle ut den magiske flekken fjerne viskelær som de svart markør flekken heiser.

•  Hell en kvart stor mengde rubbing alkohol på en ren klut og bruke den til å tørke opp alle spor av svart markør igjen på skinnsofa. Skyll rubbing alkohol frem din skinnsofa ved å tørke den igjen med en klut fuktet med rent vann.

•  Rengjør og fukte overflaten av skinnsofa, der svart markør flekken har blitt fjernet, ved å tørke et skinn renere og condition kombinasjon på skinn. Dette vil rense eventuelle rester av rengjøringsmiddel, mens setter fuktighet tilbake i skinnsofa overflate.

Tips og advarsler


  • Lagre permanente markører utilgjengelig for barn.
  • Beskytt din skinnsofa med et skinn protectant spray eller renere. Selv om det ikke vil avvise alle flekker, det vil holde dem fra soaking inn i skinn så raskt.
  • Alvorlige svart markør flekker på din skinnsofa kan trenge oppmerksomhet fra et skinn reparasjon spesialist.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler