Hovudside

Kommersielle Ovn Rengjøring Produkter

by Walther

Kommersielle Ovn Rengjøring Produkter

Kommersielle ovner brukes mye oftere og for lengre perioder enn hjemme ovner. Flekker kan bakes på overflaten av en ovn titalls ganger i løpet av en eneste kveld i et storkjøkken. Rengjøringsprodukter for kommersielle ovner er profesjonell karakter og inneholder kraftige kjemikalier for å skjære gjennom lag av sot og fett. Ansatte bør alltid være forsiktig når du bruker kommersielle ovnsrens.

Pro Force


Pro Force Kommersielle produkter lager og selger en renseløsning som er utviklet for kommersielle ovner, griller og gryter. Pro Force kommersiell ovnsrens er utviklet for å løse opp matvarer som har blitt bakt på ovnens overflater, fett og karbon innskudd. Produktet skal sprayes på en ovn som varmes opp til 200 grader og får stå i 10 til 15 minutter før du blir visket bort med en slipende svamp og skylles av med vann. Pro Force ovnsrens forårsaker irritasjon i luftveiene, og vil brenne hud, øyne og fordøyelseskanalen ved kontakt.

Zep


Zep Super Oven Brite er en profesjonell karakter storkjøkken renere. Produktet er utviklet for å fjerne fett og bakt-on karbon fra griller, hetter, gryter, drypp panner og ovner. Super Oven Brite følger USDA standarder for profesjonelle rengjøringsprodukter. Den kan kjøpes i 5- eller 55-gallon trommer, eller som et tilfelle av 12 en-liters beholdere. Produktet vil korrodere huden og øynene ved kontakt og er potensielt dødelig ved svelging. Ovn Brite er en lignende kommersiell rengjøring produkt som inneholder mindre kraftige korrosive elementer enn Super Brite.

Amrep


Amrep er en industriell og vaktmester forsyning selskap som produserer Misty Oven & Grill Cleaner. Produktet er utviklet for å løse opp og emulgerer encrusted fett, oljer, fett og forkullede mat materialer av gjennomtrengende dem. Misty Oven & Grill Cleaner er trygt for alle kommersielle ovnsdeler og vedheng, inkludert stativer, griller, grill, broiler panner, røykere, frityrgryter og eksosventilene. Det er etsende på slimhinner i nese, munn og lunger, og vil forårsake vevsskade ved langvarig eksponering. Dersom det svelges, vil Misty forårsake alvorlige etseskader, kvalme, oppkast og skammelig smerter. Langvarig utsette eller overdrevent inntak kan føre til tap av bevissthet og død.