Hovudside

Hvordan Kill kinesisk almetrær

by Walther

Hvordan Kill kinesisk almetrær

Kinesiske alm (Ulmus parvifolia) er svake dverg trær som invaderer mer attraktive treet står og aggressivt absorberer fuktighet og næringsstoffer. Som et resultat, kan foretrukne trær og busker blir hemmet eller avlivet. Det er flere måter å drepe uønskede inntrengere. Det beste løpet av handlingen bør fastsettes basert på størrelsen av den kinesiske alm.

De vokser fort


Kinesiske alm er løvtrær som vokser over 3 meter per år i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 9. De vanligvis toppen ut på 40 til 50 fot, men kan vokse til 70 fot. Selv om de kan være attraktive skygge trær, blir de betraktet en invaderende arter i mange områder i USA.

Små sette


Unge saplings kan trekkes for hånd. Bare ta tak i sapling i bunnen av bagasjerommet og trekke opp med langsom, jevn press. Vær nøye med å få alle de røtter som nye stiklinger vil spire fra biter av roten igjen i jorda. Den beste tiden å hånd trekke dem er kort tid etter en god regn mens jorda er fortsatt fuktig. Hvis regn er ikke i prognosen, vanne saplings å fukte jorda en dag eller to før du trekker dem.

Liten til middels Trees


Kinesiske alm med en stammediameter på 4 inches eller mindre kan bli drept ved å spraye dem med et ugressmiddel som inneholder triclopyr. Ideelt sett bør trærne sprayes på våren eller sommeren, men ugressmiddelet er fortsatt effektiv i høst. Triclopyr er tilgjengelig i klar-til-bruk og konsentrerer formuleringer. For trær med en stammediameter på 1 1/2 til 4 inches, kombinere en fjerdedel av en gallon av triclopyr konsentrat med tre fjerdedeler av en gallon av diesel fyringsolje. Dersom stammene er mindre enn 1 1/2 inches, fortynne triclopyr konsentrat i en mengde av en del herbicid til fem deler diesel. Hell blandingen i en ryggsekk eller håndpumpetype sprøyta som har et lite munnstykke. Spray lavere en fot av trestamme med triclopyr blandingen til den er helt våt og nesten dryppende. Vær svært forsiktig rundt ønskelig trær og busker. Drivende spray kan skade dem. Bruk verneklær og ikke spray ugressmiddelet på en vindfull dag.

Større Trees


Kinesiske alm med badebukser over 4 inches i diameter kan kuttes ned og drept med triclopyr. Treet bør kuttes ned så nær bakken som mulig. Stubben skal sprayes med triclopyr å drepe den og røttene. Bland en del triclopyr konsentrat inn i fem deler vegetabilsk olje eller diesel fyringsolje eller bruke den klar til bruk triclopyr. Spray ugressmiddel på kutt stubbe overflaten umiddelbart etter å kutte ned treet.