Hovudside

Hvordan Grow Orchids i hengende kurver

by Walther

Hvordan Grow Orchids i hengende kurver

Konfrontert med over 30.000 varianter å velge mellom, kan du dyrke orkideer i et stort utvalg av steder og containere. Epiphyte orkideer, for eksempel cattleyas, dendrobiums og Vandas, lever og trives på grenene på trærne, og derfor er spesielt egnet for planting i hengende kurver, gitt tilstrekkelig luftsirkulasjon.

Bruksanvisning


•  Velg en orkidé som ikke er en jordisk orkidé for å plante i hengende kurver. Når du er på blomsterbutikken eller barnehage, kan du vanligvis fortelle at en orkidé er en epiphyte orkidé hvis den finnes i mose eller bark. Hvis orkide finnes i jord, er det mest sannsynlig en jordisk orkide, og vil ikke gjøre det bra i en hengende kurv.

•  Pot orkide i hengende kurv ved hjelp av en orkidé planting jord. Ikke rist eller over håndtere orkide røtter, da dette kan hemme veksten.

•  Fest orkide til hengende kurv med en grønn blomstertråd til sine røtter har etablert. Ikke alle orkide varianter må festes til hengende kurv, men hvis dine orkide trekk eller faller i hengende kurv, fest den mens sine røtter etablerer i kurven.

•  Vann orkide hver en til to uker, avhengig av variasjon. Aldri over-vanne din orkide, da dette er den enkleste måten å drepe den. Teste jord ved å berøre den med fingrene. Hvis det er tørt å ta på, vanne jorda til det blir fuktig, men ikke vannmettet.

•  Plasser hengende kurv i et skyggefullt område som mottar ingen direkte sollys. Henge kurven på et sted som får god luftsirkulasjon, som Epiphyte røtter krever for sunn vekst.

•  Gjødsle orkideer med en slow-release gjødsel en gang i uken i løpet av sin vekstperiode.