Hovudside

Hvordan Grow Gulrøtter i Water

by Walther

Hvordan Grow Gulrøtter i Water

Gulrot du spiser er faktisk en lang taproot. Hvis du har gulrøtter og du ønsker å prøve den eldgamle eksperiment med å vokse dem i vann, vet at det er ganske lett. Det vil imidlertid ikke produsere nye spiselige taproots. Snarere vil du vokse en interessant jakt gulrot plante, og hvis du vokser dem i en dekorativ tallerken, kan det fungere som et midtpunkt for spisestuebordet eller et annet område av ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Skjær en gulrot toppen av, forlater om en tomme av taproot. Du kan vokse flere gulrøtter på en gang, hvis det er ønskelig.

•  Fyll en liten skuff med ca 1/2 tomme av vann. Plasser gulrot topper i skuffen. Angir flere gulrøtter ved siden av hverandre, omtrent en tomme fra hverandre. Alternativt, plasserer klinkekuler eller dekorative steiner i et grunt container. Fyll beholderen med akkurat nok vann slik at klinkekuler eller dekorative steiner er dekket. Still gulrot topper på klinkekuler eller steiner.

•  Plasser gulrøtter i indirekte lys. Det bør være et lyst område, men ikke utsett gulrøttene til direkte sollys. I løpet av noen dager, vil kjøttfulle røtter begynner å danne og til slutt grønn vekst vil vises fra toppen.

Tips og advarsler


  • Hvis du ønsker å bruke gulrot planten som en tabell midtpunktet, velger du en beholder som er den samme formen som bordet ditt.