Hovudside

Hvordan se forskjell på Evergreen Trees

by Walther

Hvordan se forskjell på Evergreen Trees

Ser evergreens fra en avstand, ser du et utvalg av blues og greener. Men trenger du å komme nær enkelte trær for å faktisk se forskjellene mellom dem. Noen har lange nåler, mens andre har korte, flate eller multi-sided vekter i stedet for flate, brede blader. Noen skalaer holde seg direkte til sine grener, mens andre bruker en stilk for å nå den grenen. Bruk fargen på bladene som en ytterligere identifisering faktor.

Bruksanvisning


•  Finn ut om treet har lange nåler eller korte skalaer. Nåler skulle tilsi furutrær, og skalaer vil peke på, kanskje, en gran eller, kanskje, et grantre.

•  Tell antall lange nåler i en klynge. For eksempel, fem nåler i en klynge, eller fascikkel, kan nøkkelen ned til en White Pine. To nåler i en fascikkel kan fortelle deg at treet er en østerriksk Pine

•  Etablere at skalaene er flat. Slå dem over og se den samme lyse grønne på undersiden som du ser på toppen. Dette, sannsynligvis betyr at det er en falsk gran eller kalt en Jack Fir.

•  Plasser den flate skalaer mellom fingrene og observere den hvite undersiden. Legg også merke til at skalaen-blad er festet direkte til grenen. Et eksempel på denne strukturen er den sanne gran eller Balsam Fir.

•  Klem de flate skala-bladene mellom fingrene, samt nyte den hvitaktig farge på undersiden. Undersøke en enkelt skala, og kontroller at den har en kort stilk som fester seg til gren. Dette kan identifisere treet som et medlem av Hemlock tre familien.

•  Roll skalaen går mellom fingrene. Forvisse seg om at de er, definitivt, fire sider. Dette gir bort at det er et grantre. Ta ett skritt tilbake og se etter en besluttet blålig tone. Den berømte Colorado Blue Spruce har fått et rykte som en show stopper.

Tips og advarsler


  • Gå rundt treet ute etter kjegler. Lange eller små kjegler samt deres form kan avsløre mye om sin opphavsmann.